24 Αυγ 2009

Έριξε και ο Καρατζαφέρης τη δική του μολότοφ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2jnBSvQK6HAja2zpWXdcr7XYvyrGcq3kifE0rWBvpN4SnUNe0lvgFxA3_IPMsG1xKq3QYQ9RbMfm8IXBQJW_1TTInp9eo0U-ByvqkAh1tX3UGZIvPsmgj5hVM0yKPz0_UZOz5Uj3FlgVv/s400/%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF....jpg

Είναι γνωστό ότι οι διαρρήκτες κτυπούν τον Αύγουστο.


Αυτόν τον Αύγουστο «κτυπήσανε» όλων των ειδών οι «κακοποιοί», κυρίως όλων των ειδών οι εμπρηστές: από τις συμμορίες των διεθνών μυστικών υπηρεσιών που μετέτρεψαν την Αττική σε καπνίζοντα ερείπια, έως τις μολότοφ των πολιτικών παραρτημάτων των «νταβάδων»…

Δεν θα μπορούσε, ο Καρατζαφέρης, ως πολιτικός «δοκιμαστής» των «νταβατζίδικων» σχεδίων, να μην ρίξει και τη δική του εμπρηστική μολότοφ. Θα άφηνε τον Κοροβέση να πάρει όλη τη δόξα;;;

Επέλεξε, λοιπόν, τη φρίκη των εμπρησμών (προφανώς για να δώσει το μήνυμα εκεί που χρειάζεται, αλλά και να μην πάρει μεγάλη δημοσιότητα), για να ρίξει τη δική του μολότοφ.

Σε συνέντευξή του στο κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα» μας πέταξε την πονηρή υποστήριξή του στο Σημίτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φυσικά με το γνωστό πλάγιο και δόλιο τρόπο: Αν δεν θέσει υποψηφιότητα ο κ. Παπούλιας, ο Κώστας Σημίτης «δεν είναι κεφάλαιο για πέταμα»!!!

Είχαμε υποστηρίξει ότι η επιλογή της Νίκης Τζαβέλλα, ως πρώτη στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. σηματοδοτούσε πολλά.

Και είχαμε αναδείξει την πρώτη συνέντευξη της κυρίας μετά την εκλογή της. Μια συνέντευξη που «πνίγηκε» και που ανοικτά ανήγαγε τον Κώστα Σημίτη ως «το μεγαλύτερο πολιτικό της Ελλάδας». Καθώς και τον Κώστα Μητσοτάκη ως τον πλέον «ρεαλιστή», αλλά «αδικημένο και παρεξηγημένο»!!!

Να, που έρχεται τώρα ο ίδιος ο Καρατζαφέρης να επαναλάβει, σαν μαγνητόφωνο, τα λόγια της πολυεδρικά διαπλεκόμενης κ. Τζαβέλλα.

Ο Σημίτης, λοιπόν, ο εκλεκτός των «νταβάδων», η πιο μοχθηρή γκριμάτσα του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους» και από τα πλέον μισητά πρόσωπα στον ελληνικό λαό, ΑΠΟΤΕΛΕΙ για τον Καρατζαφέρη «Κεφάλαιο»!!!

Μετά από αυτό αμφιβάλλει κανείς για το ρόλο του Καρατζαφέρη; Αυτόν του «δοκιμαστή» των «νταβάδων»;

Ο Καρατζαφέρης είναι η προβοκατόρικη «τσόντα» της διαπλοκής. Μέρα με την ημέρα θα το βλέπουν και οι τυφλοί…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: