9 Σεπ 2009

ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ......

http://1.bp.blogspot.com/_N-kmuklXf3w/SGit0l5ccNI/AAAAAAAAB3Y/yU_D6EStdA4/S668/IMG_0003.jpg

«Όταν ανέλαβα, στα μέσα του 2004, ήμουν ο έβδομος επικεφαλής του ομίλου μέσα σε εννέα χρόνια. Οι πριν από εμένα διοικήσεις άλλαζαν κατά μέσο όρο κάθε 14 μήνες. Την πραγματική εξουσία στον ΟΤΕ μοιραζόταν το κόμμα που κυβερνούσε, ο εκάστοτε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες, οι μεγάλοι προμηθευτές και ορισμένα στελέχη. Όλοι αυτοί διεκδικούσαν ένα κομμάτι της πίτας και αλληλοβολεύονταν. Ισχυρός ανήρ ήταν στέλεχος που από χαμηλή βαθμίδα είχε προαχθεί ταχύτατα μέσω του συνδικαλισμού σε ανώτατο διοικητικό στέλεχος. Το παρατσούκλι του ήταν
Gromyko, γιατί οι διοικήσεις άλλαζαν αλλά εκείνος έμενε, όπως συνέβαινε στη Σοβιετία. Πρόσφατα το όνομά του φιγουράρει στις εφημερίδες σε σχέση με την υπόθεση της Siemens».

Η παραπάνω «βόμβα» είναι ένα απόσπασμα μόνο από όσα κατέθετε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης. Στην κατάθεσή του ο κ. Βουρλούμης φαίνεται να αναφέρεται στον προφυλακισμένο σήμερα Γιώργο Σκαρπέλη, ο οποίος παρέμενε στην υψηλή θέση του και αναβαθμιζόταν διαρκώς από το 1993 που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία μέχρι το 2004 που η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές.

ΠΗΓΗ

http://www.parapolitika.gr/files/images/tsoukatos_1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: