9 Σεπ 2009

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK ? ...... Ή Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .... " :

".... Πρόκειται για τους καθηγητές Ι. Στουρνάρα (επιστημονικός διευθυντής του ΙΟΒΕ), Ηρ. Πολεμαρχάκη (διατηρεί μακρά φιλία με την οικογένεια Παπανδρέου), Β. Ράπανο (πρόεδρος του ΟΠΕΚ), Γκίκα Χαρδούβελη (πρώην σύμβουλος του κ. Κ. Σημίτη και του διοικητή της Εθνικής Θόδωρου Καρατζά και
στέλεχος της Εurobank) και Κ. Παπαδόπουλο (συνεργάτης του κ. Παπανδρέου από το υπουργείο Εξωτερικών). Κάποιον ρόλο παίζει και ο κ. Μιχ. Σάλλας, πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς. Επίσης ο κ. Ν. Καραμούζης, αναπληρωτής διευθυντής της Εurobank, και ο κ. Απ. Ταμβακάκης , ανώτατο στέλεχος του ομίλου Λάτση. Εσχάτως στους κύκλους του οικονομικού επιτελείου του ΠαΣοΚ ακούγεται πολύ και το όνομα του κ. Αιμ. Αυγουλέα, ενός αγνώστου στην Ελλάδα καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, ο οποίος θεωρείται ειδήμων στα νομικά της οικονομίας των αγορών.

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ για την Οικονομία κυρία Λούκα Κατσέλη διατηρεί πάντοτε τον ρόλο της και με το δικό της επιτελείο έχει προχωρήσει σε λεπτομερή ανάλυση των θέσεων του ΠαΣοΚ για την οικονομία, για τη φορολογική πολιτική, για το φορολογικό σύστημα, για την πολιτική μείωσης των δημοσίων δαπανών και ενίσχυσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων. Σε αντίστοιχη επεξεργασία των θέσεων του κόμματος στους τομείς της αρμοδιότητάς τους έχουν προχωρήσει ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης και η αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Εργασίας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου .

Στο επιτελείο του κ. Παπανδρέου ποτέ δεν εγκαταλείφθηκε η ιδέα να προταθεί ένας σημαντικός ρόλος στον κ. Λουκά Παπαδήμο, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ....... "

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ :

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20090808/engine/assets_LARGE_t_942_10056791_type11585.jpg

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ :
Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (1986-1989) σε θέματα Δημοσίων Επιχειρήσεων και Εισοδηματικής Πολιτικής, και της Τράπεζας της Ελλάδος (1989-1994), Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (1994 – 2000), από το 1994 έως το 1997 ήταν Αντιπρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ), ενώ ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) από το 1998 έως τον Ιούλιο του 2000, από τον Ιούλιο του 2000 μέχρι τον Μάρτιο του 2004 ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών από τον Οκτώβριο του 2000.

ΙΟΒΕ (
Το ΙΟΒΕ είναι ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός, κοινωφελής, ερευνητικός οργανισμός) , (Το ΙΟΒΕ και ο ΣΕΒ συνεργάζονται με στόχο: α) την τακτική παρακολούθηση και ανάλυση των εξελίξεων στην ελληνική οικονομία από το ΙΟΒΕ και την ενημέρωση του ΣΕΒ και των μελών του, σε τακτά χρονικά διαστήματα, β) την εκπόνηση μελετών, για θέματα που αποφασίζονται από κοινού, ενδιαφέρουν άμεσα τον ΣΕΒ και εντάσσονται στο ερευνητικό πρόγραμμα του ΙΟΒΕ και γ) την παροχή υπηρεσιών οικονομικού συμβούλου από το ΙΟΒΕ προς τον ΣΕΒ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝIΩΝ)

http://archive.enet.gr/online/dspphoto?id=115453

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ :
«Ενα δυναμικό τραπεζικό-χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της οικονομίας, για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων. Η μεγέθυνση των τελευταίων δεκαετιών –τα οφέλη της οποίας γνώρισαν μεγάλα τμήματα των κοινωνιών- οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ρόλο που έπαιξε το τραπεζικό σύστημα.» ..... "Αν και ο Πολεμαρχάκης έφυγε για τις ΗΠΑ πριν τελειώσει το Κολλέγιο Αθηνών, μερικοί συμμαθητές του τον θυμούνται ακόμη. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Βασίλης Πεσματζόγλου και ο Χρήστος Σορώτος της Citigroup ήταν στο ίδιο τμήμα, ενώ στην ίδια τάξη ήταν επίσης γνωστά ονόματα του σημερινού πολιτικοοικονομικού στερεώματος, όπως ο Πέτρος Δούκας, υφυπουργός Οικονομικών, ο Νίκος Νανόπουλος της EFG Eurobank, ο Χάρης Μάκκας της Πειραιώς και άλλοι ..... Εκεί, ο σημερινός οικονομικός σύμβουλος του κ. Παπανδρέου συνάντησε τον Γκίκα Χαρδούβελη, επικεφαλής οικονομολόγο της EFG Eurobank σήμερα και πρώην διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού κ. Σημίτη...... βρέθηκε στην Ελλάδα την περίοδο 1987-1989 ως επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ. Την ίδια περίοδο ήταν μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας μαζί με τους Σπράο, Παπαδήμο, Γκαργκάνα επί Σημίτη ......(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 28-5-05)


ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΠΑΝΟΣ : Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στην περίοδο 2000-2004. Ακόμη, ο κ. Ράπανος ήταν Υποδιοικητής και μετά Διοικητής της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδος την περίοδο 1996-1998 και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ την περίοδο 1998-2000, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕ (Εθνική Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδας) ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ (διαβάστε το έχει ενδιαφέρον) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ το 1998.

ΟΠΕΚ : (Ομίλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ : : Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ,
Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ,
Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ,
Β. ΡΑΠΑΝΟΣ ,
ΡΙΧ. ΣΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
ΔΗΜ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ (
ΣΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ : "Να συμφωνήσουμε ότι δεν υπήρχαν το 1900 ούτε Μακεδόνες ούτε μακεδονικό έθνος ούτε μακεδονική γλώσσα όπως δεν υπήρχαν το 1800 Ελληνες, ελληνικό έθνος, ελληνική γλώσσα. Γραικοί, Ρωμιοί, Αρβανίτες, Βλάχοι και άλλοι πολλοί υπήρχαν- και μιλούσαν αρβανίτικα, βλάχικα, κρητικά, μοραΐτικα, ρουμελιώτικα οι «Ελληνες» (μόνο οι λόγιοι γνώριζαν τη λέξη), όλα με ισχυρές επιδράσεις από τα τουρκικά και αμοιβαίως ακατάληπτα όταν ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος, όπως θα μας θυμίζει εσαεί η «Βαβυλωνία» του Περικλή Βυζάντιου. Ας θυμηθούμε ακόμη τα ιταλικά του εθνικού ποιητή και των Επτανησίων και τα τούρκικα των Καραμανλήδων. Η επίσημη γλώσσα του νεότευκτου κράτους, η καθαρεύουσα, ήταν για τους υπηκόους του Οθωνα κάπως σαν τα αγγλικά για τους ιθαγενείς των αποικιών της Βρετανικής Αυτοκρατορίας- σήμερα όμως μιλάμε ελληνικά και υπάρχει ελληνικό έθνος. Γιατί οι Μακεντόντσι δεν είναι έθνος και δεν έχουν γλώσσα; Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δίνουν μαθήματα γλωσσολογίας και εθνολογίας σαν να μην υπάρχουν οι συμφωνίες του Ελσίνκι περί εθνικού αυτοπροσδιορισμού, σαν να ακούγεται πρώτη φορά η λέξη «μακεδόνας» με την έννοια του «σλαβομακεδόνας» στα ελληνικά. Λες και φοβάται ο Κώστας Καραμανλής μη τον ρωτήσουν τι γλώσσα μιλούσε ο παππούς του και αν το χωριό του το λένε «Κιούπκιοϊ» και όχι «Πρώτη», λες και ανησυχεί ο Γιώργος Παπανδρέου μήπως του θυμίσουν ότι το Καλέντζι είναι στην καρδιά των αρβανιτοχωριών της Αχαΐας. Δεν είναι γελοίο και επικίνδυνο να γίνεται εξωτερική πολιτική στη βάση της εθνικιστικής και ρατσιστικής εθνολογίας των αρχών του 20ού αιώνα;" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ...) ,
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ,
Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ,
Τ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ και άλλοι ......


http://www.greekmoney.gr/thumbnail.php?file=X/xardoybelis335_132582174.jpg&size=article_medium

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ :
Εχει διατελέσει σύμβουλος διοίκησης στην Εθνική Τράπεζα την περίοδο 1996-2000, σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμβουλος στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (Federal Reserve of New York) την περίοδο 1987-1993.

http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/100/I6/735908-176280297.jpg

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ : είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. Είναι Πρόεδρος της EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ, της EFG Eurobank Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΕΧΑΕ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας (Μάιος 1995 – Μάιος 1999) και Πρόεδρος της ΕΤΕΒΑ (Ιούλιος 1997 – Μάιος 1999), Πρόεδρος της Α.Ε. “Εθνική Χρηματιστηριακή” (Αύγουστος 1995 – Μάιος 1999), Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε θυγατρικές της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (1995-1999), Πρόεδρος της Εταιρίας Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων “ΔΙΕΘΝΙΚΗ” (1996-1998) και της Ασφαλιστικής Εταιρίας «ΑΣΤΗΡ» (1996-1997), Υποδιοικητής στην ΕΤΒΑ (1993-1995), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου (ΕΕΕΧ) (1993-1995), Διευθυντής στη Διεύθυνση Συναλλάγματος της Τράπεζας της Ελλάδος (1992-1993) και Υποδιευθυντής στην ίδια Διεύθυνση (1988-1992).

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/tamvakakis180-01_60575_0Z6434.jpg

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΜΒΑΚΑΚΗΣ : «ο Mallάρχης των Βαλκανίων» ΚΑΤΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" (διαβάστε το άρθρο και αυτο έχει ενδιαφέρον) ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΤΣΗ (ποιανού είπαμε ειναι η EUROBANK ?)


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ" ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ "ΝΕΟ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .... ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΙΤΗ ? ΟΛΟΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΤΕ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ..... ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ :
"Ετσι την περίοδο 1998 - 2003 τα έσοδα που εισέπραξε το Δημόσιο από τις αποκρατικοποιήσεις ξεπέρασαν τα 17,3 δισ. ευρώ, όμως την ίδια περίοδο το δημόσιο χρέος όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε κατά 45 δισ. ευρώ." , ΚΑΙ ΞΑΝΑ : "Οι δαπάνες αυτές κρατήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στο «περιθώριο» της δημοσιονομικής διαχείρισης, γεγονός που είχε αποτέλεσμα να διατηρηθεί τεχνητά το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης σε επίπεδα συμβατά με τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η χώρα μας στο Σύμφωνο Σταθερότητας. Με τη μέθοδο των «διπλών βιβλίων» το Δημόσιο κάλυψε το 2001 δαπάνες 1,2 δισ. ευρώ, χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός. Το 2002 με την ίδια μεθόδευση το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συγκάλυψε δαπάνες 1,210 δισ. ευρώ." .... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΤΕ ? ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK KAI TON ΛΑΤΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" ΜΠΟΡΟΥΝ ONLINE ΜΕΣΩ EUROBANK ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥΣ


"Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.

Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.

Συγκεκριμένα, έλαβε -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας." ΖΟΥΓΚΛΑ 4-3-09

ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ? ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ? ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑΝΕ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (?)
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: