13 Σεπ 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ .....

[Untitled-7+copy.jpg]

(THN ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ)

Όπως μας μεταδίδουν από την Θεσσαλονίκη (και έδειξε με μακρινό πλάνο η τηλεόραση) ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν μεταξύ των «παραγωγικών τάξεων» που πήγαν να χειροκροτήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου στην ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κόκκαλης συνοδευόταν στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη από την σύζυγο του, τον κ. Αντωνόπουλο της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και τον κ. Δημητριάδη της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός που έπαιζε χωρίς τον ….Σωκράτη ήρθε ισοπαλία με την Καβάλα 0-0

Για να πάει όμως ο κ. Κόκκαλης να χειροκροτήσει τον κ. Παπανδρέου σημαίνει ότι πήρε επίσημη πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ, έτσι δεν είναι; Το ίδιο ΠΑΣΟΚ που με αφορμή το άδειασμά του Γιώργου από τον Κ. Σημίτη διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι «καθάρισε» από το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Ως γνωστόν το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» αποκαλείται και «σύστημα ΠΑΣΟΚ» προϊόν του οποίου υπήρξε η άλωση του ΟΤΕ από την Ιντρακόμ και την Ζήμενς.

Τι μένει να δούμε; Να βγαίνουν στο φως οι λόγοι για τους οποίους τόσους μήνες τώρα το ΠΑΣΟΚ ενώ διαρρηγνύει καθημερινά τα ιμάτιά του για την Ζήμενς δεν λέει κουβέντα για το συνεταιράκι της την Ιντρακόμ. Και μαζί μ’ αυτό τους λόγους για τους οποίους η ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν είδε πουθενά στα μαύρα ταμεία τον Ρόκο.

Επιμύθιο. Υπενθυμίζουμε ότι στην μάχη για τις επεκτάσεις της Αττικής οδού, όπου συμμετέχουν ήδη οι όμιλοι Μπόμπολα, J&P ΑΒΑΞ, ΑΤΤΙΚΑΤ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ φιλοδοξεί να μπει η κατασκευαστική εταιρεία του κ. Κόκκαλη, Ιντρακάτ η οποία πήρε ήδη πτυχίο 7ης τάξης (Στον προεκλογικό αγώνα και οι εθνικοί κατασκευαστές)

kokkalissimitis

Kokkaxristo


ΠΗΓΗ

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ..... Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΛΕΝΕ "ΕΦΥΓΕ" , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ... ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: