13 Σεπ 2009

ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ..... "BRAVO YORGOS"


«Θέλουμε η Τουρκία να έχει ευρωπαϊκή προοπτική, αλλά θέλουμε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, που περιλαμβάνουν τη καλή γειτονία, την επίλυση του Κυπριακού, και την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας στη Χάγη. Δεν έχουμε εγκαταλείψει ως κράτος το βέτο, αυτό το έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..... ΤΟ ΒΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΗΛ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ .... ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΣΚΟΠΙΑΝΟ : «Η κόκκινη γραμμή που υιοθέτησε η κυβέρνηση είναι αυτή που εμείς είχαμε χαράξει, και αφορά μια ονομασία σύνθετη, για όλες τις χρήσεις».

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ? ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΛΩΣΣΑ , Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 2003 ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ? ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ? ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ?

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ 152 Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (?) , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ? ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ?

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ? ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ?

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ


"εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ’ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος".

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: