4 Φεβ 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ , ΟΙ "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΜΑΣΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η κ. ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ (πάλι καλά που βάλαν και την ελληνική σημαία δίπλα στην τουρκική αλλά μάλλον για ξεκάρφωμα το έκαναν , και να μην ξεχνάμε οτι

κηρύχθηκε παράνομη η ένωση από τον Αρειο Πάγο) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΧΜΕΤ ΔΕΒΕΤΖΗΟΓΛΟΥ (ο οποίος δήλωνε σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι ΤΡΤ ΙΝΤ ότι είναι τούρκος και οτι η εισβολή στην Κύπρο ήταν ειρηνευτική επιχείρηση της Τουρκίας) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΗΣ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ» ΚΤΛ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ :


«ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?»


ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: