20 Φεβ 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΡΜΑ ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ? Ε ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ :

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός επικροτεί την τρομοκρατία και την στηρίζει με τα λεγόμενά του. Συγκεκριμένα λέει ιεροσυλώντας στο όνομα του ήρωα και αγωνιστή της ελευθερίας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ότι είναι υπέρ αυτού του είδους της τρομοκρατίας, αποκαλώντας τον ΞΕΚΑΘΑΡΑ «τρομοκράτη» και ταυτίζοντας τον αγώνα κατά της σκλαβιάς 400 χρόνια από τους Τούρκους με τον υπόκοσμο της βίας των καλάσνικοφ και της λεηλασίας των περιουσιών των βιοπαλαιστών!


[%CE%A8%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3+%CE%93%CE%A1%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%97%CE%A3[1].JPG]

Και συνεχίζει: «..οι «Ερυθρές Ταξιαρχίες», η «17 Νοέμβρη», πέρα από τη δράση του να ασκείς βία είχαν την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσαν βασανιστές, εγκληματίες και αποδεδειγμένα καθίκια».


Σε ερώτηση που του έγινε στο βραδινό δελτίο του Αντένα αν ο ίδιος επιδοκιμάζει αυτού του είδους τις τακτικές των ωμών δολοφονιών εκείνων που κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να εκτελεσθούν καταργώντας την ίδια την δικαιοσύνη και καταλύοντας την δημοκρατία ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν απάντησε. Αρκέστηκε να αναφέρει ότι είναι κατά της αφαίρεσης ζωής γενικά. Όταν ο παρουσιαστής του ξανάκανε την ερώτηση σχετικά με το τι πιστεύει για την αφαίρεση ζωής κάποιων που κρίνεται από κάποιους ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν να ζουν και πάλι δεν απάντησε και είπε μονολεκτικά ότι θα απαντά σε ό,τι μόνο θέλει εκείνος και με όποιον τρόπο θέλει εκείνος, δίνοντας εμέσως ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντηση στον μέσο τηλεθεατή που τον παρακολουθούσε.

Στην συνέχεια εύχεται να αυξηθεί η τρομοκρατία λέγοντας ακριβώς « …μακάρι να αυξηθεί η τρομοκρατία αυτού του τύπου…» υπονοώντας σαφώς ότι όποιος δεν γουστάρει κάποιον μπορεί να κάνει και από μία οργάνωση να πληρώνει και κι έναν επαγγελματία δολοφόνο με καλάσνικοφ και όποιον πάρει ο χάρος….

Στη συνέχεια αφού παραδέχεται ότι κατά καιρούς λέει μαλακίες σε ερώτηση «Σας αποδίδουν την εξής δήλωση: «Είναι καλύτερα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί παρά ένας πολίτης», απαντά : «Τέτοια μαλακία δεν έχω πει ποτέ. Έχω πει πολλές μαλακίες και θα πω κι άλλες στο μέλλον, αλλά αυτό δεν το έχω πει…. Για μένα ένας γελοίος ασφαλίτης έχει την ίδια αξία με έναν κανονικό άνθρωπο.. ελπίζεις ότι και το μεγαλύτερο καθίκι μπορεί να γίνει φυσιολογικός άνθρωπος»


"Το αλκοόλ είναι ναρκωτικό και όχι το χασίς..."


"Μπορεί να είμαι και τουρκόσπορος επειδή η γιαγιά μου ήταν από τη Σμύρνη και ο παπούς μου από την Κωνσταντινούπολη..."


"Η άλλη γιαγιά μου ήταν από το Σούλι, αρβανίτισα, αρβανιτιά είναι εκεί..."


"Η Θράκη είναι μία μεγάλη μαύρη τρύπα για την πολιτική... αν ήσουν μουσουλμάνος την είχες πολύ άσχημα"


"Το Μακεδονία των Σκοπίων, Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία... δεν θα με ενοχλούσε..."


"Όλα τα ναρκωτικά είναι ωραία... στις φωτιές της Ηλείας οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να σβήσουν τις φωτιές επειδή ήταν "ντάγλα" (μαστουρωμένοι)... η κόκα είναι καταστροφή αλλά έχει πολύ γέλιο... και είναι καλή αν θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να προλάβεις μερικά πράγματα..."


"Εγώ δεν το καπνίζω πια... το έχω βαρεθεί..."


http://www.forthnet.gr/media/FOTOS/Gallery%2011/Vouli%20Pasarela/470xN/46.jpg

Χτες προχτές, ήμουν στην Τσύπρον, άκουσα Πλατανιά FM. Έχει ένα χωριό που είναι δίπλα στον Άγιο Σωζόμενο, ένα εγκαταλειμμένο χωριό φάντασμα, στα ελεύθερα, στην ελεύθερη Κύπρο… Αυτό ήταν Τουρκοχώρι και το 63’ μπούκαραν οι δικοί μας και τους ξέσκισαν τους φουκαράδες (σ.σ στο 2:26 λεπτό του βίντεο)…


Μετά μπήκαν μέσα οι Τούρκοι, οι οποίοι ως γνωστόν δεν μπήκαν στα καλά καθούμενα… κάναμε τις μαλακίες τη μια πίσω απ’ την άλλη. Και μετά μιλάμε για «Τουρκική κατοχή»


Εν τω μεταξύ το θέμα έχει φύγει απ’ την «Τουρκική κατοχή» και έχει πάει στους καημένους τους Τουρκοκύπριους που είναι αποκλεισμένοι.


Ο μέσος Ευρωπαίος αυτό ξέρει, πάει… «Τουρκική κατοχή» και «κατεχόμενα» είναι πια ξεπερασμένα…


[psarianos.jpg]

Τα κενά στην παιδεία και στην εκπαίδευση, η υγεία και η πρόνοια είναι απαράδεκτες, η εξωτερική πολιτική είναι αμφιλεγόμενη και αμφιταλαντευόμενη και στα θέματα με τους γείτονες. Έχουμε καταφέρει να είμαστε εχθροί με όλους τους γείτονες. Σε κόντρα με τους Αλβανούς, κόντρα με τους Σκοπιανομακεδόνες, κόντρα με τους Βούλγαρους γιατί έχουμε μεγαλώσει με την απειλή ότι θέλουν να κατέβουν στη Θεσσαλονίκη και με τους Τούρκους φυσικά. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Μήπως εμείς και οι Τούρκοι δίνουμε τα περισσότερα λεφτά στον κόσμο για να αγοράζουμε όπλα που πέφτουν στη θάλασσα;


Για τον ΣΥΡΙΖΑ τι λες;
**Κοίτα να δεις, είναι σαν να πλακώνονται τρία άτομα μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο. Θα ήθελα να μεγαλώσει, να γίνει σαλοτραπεζαρία για να διαφωνούμε πιο άνετα... Μακάρι και να μπορούσε να δημιουργηθεί μια συνολικότερη και υπολογίσιμη Αριστερά από όλα τα αριστερά κόμματα. Και από τα εξωκοινοβουλευτικά. Άλλο άθροισμα γκρουπούσκουλων και άλλο μια αριστερή συμμαχία του 25%, έτσι δεν είναι;


Ως άλλος Κικέρων, ο κ. Ψαριανός έκλεισε τον πρώτο του λόγο στο Κοινοβούλιο με το νεοελληνικό αντίστοιχο του «Cartago delenta est!». «Ολα τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα!», ανέκραξε.


Ενα βράδυ οι συνάδελφοί του βουλευτές βρέθηκαν ανυποψίαστοι μπροστά στο εξής αλλόκοτο θέαμα: στον δέκτη της τηλεόρασής τους ο κ. Ψαριανός με φόντο το Κοινοβούλιο να ωρύεται «να καεί, να καεί, το μπουρδ...ο η Βουλή»! Την επομένη, ο κ. Ψαριανός τριγυρνούσε με το αναγνωρίσιμο ύφος της βρεγμένης γάτας. Επέμενε πως ο κ. Στ. Θεοδωράκης τον εξέθεσε: «Εγώ το είπα στις δοκιμές ήχου της εκπομπής, δεν έπρεπε να το παίξει στον αέρα», έλεγε.

Tι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές;

Eίμαι λίγο κολλημένος. Eπειδή θεωρώ μεγάλη μαλακία να ψηφίζεις λευκό και άκυρο - γιατί αυτό θέλουν αυτές οι κουφάλες να γίνει. Όπως Aμερική. Που είναι δύο κόμματα του κώλου, το ίδιο πράγμα, δηλαδή, και έχουν 80% αποχή. Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μ*λ*κισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μ*****ς του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Αλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί, άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Eγώ είμαι από τους αριστερούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Kούραση, πολλή κούραση. ”

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ :

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΠΑΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Μ****ΑΣ".


ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .


Δεν υπάρχουν σχόλια: