22 Μαρ 2009

Μία επιστολή... με άρωμα Ομπάμα θα λάβουν από το Γ. Παπανδρέου 750.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες.

Θα θυμίζει πολύ τα γραπτά μηνύματα που έστελνε προεκλογικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, με στόχο να κινητοποιήσει τους οπαδούς του, αλλά και να γεμίσει το ταμείο του. Στην ίδια κατεύθυνση, ο Γιώργος θα απευθύνει θερμά λόγια στους «συντρόφους» και θα τους προσφέρει μια πλαστική (προσωρινή) κάρτα μαζί με... ένα έντυπο ταχυπληρωμής.

Στην επιστολή, όπου ο κάθε φίλος θα προσφωνείται με το μικρό του όνομα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισημαίνει ότι το κόμμα «χρειάζεται τη δική σου ενεργό συμμετοχή για να ανταποκριθεί στο πολιτικό του χρέος».

(ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ Τ0 2007 , ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ?)

Και ύστερα από λίγη σεμνή αυτοκριτική («...Τα χρόνια που βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση, αναλογιστήκαμε και μετρήσαμε τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές του κυβερνητικού μας έργου), το μήνυμα θα καταλήγει άκρως αισιόδοξα «Τώρα είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε μαζί τη χώρα από την κρίση».

(ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΡΓΟΥ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 1996-2004 ?)

Ο μέσος όρος είναι τα 30 ευρώ. Οι αγρότες και οι μετανάστες θα δίνουν 12 ευρώ, όπως και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ. Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ θα δίνουν 24 ευρώ, το ίδιο και οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, ενώ οι μισθωτοί του Δημοσίου 36 ευρώ, όπως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

(ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ .... ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ? ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ?)

(ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ? ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ?ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ)

Βάσει της μελέτης, υπάρχει η προσδοκία ότι η κινητοποίηση αυτή θα αποφέρει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ 12-15 εκατομμύρια ευρώ.

(ΝΑ ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ , ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ)

Στο φάκελο που θα πάρουν στα χέρια τους οι παραλήπτες, θα υπάρχει και μία δεύτερη επιστολή, γραμμένη από τον Γ. Ραγκούση.
Ο Γραμματέας θα καλεί τους ενδιαφερόμενους να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο που θα επισυνάπτεται, προκειμένου να συμβάλουν στην κατάρτιση ενός αξιόπιστου μητρώου μελών και φίλων. Θα δηλώνουν επίσης εάν επιθυμούν να αποκτήσουν e-mail ΠΑΣΟΚ (για παράδειγμα georgiou@pasok.gr), καθώς όσοι πληρώσουν τη συνδρομή τους θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης πρέπει ν' αναφέρουν εάν επιθυμούν να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις επερχόμενες εκλογές, και εάν θέλουν να μετακινηθούν ως ετεροδημότες.

(ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ E-MAIL ΜΕ @pasok.gr ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ? )

Πράσινη πιστωτική κάρτα

Σοβαρές σκέψεις υπάρχουν και για την έκδοση μιας κομματικής πιστωτικής κάρτας, όπως έχουν κάνει και οι Εργατικοί στη Μεγάλη Βρετανία: «Θα έχει ένα χαμηλό επιτόκιο, συμφέροντες όρους και θα φέρει μία ξεχωριστή ονομασία (π.χ. θα ονομάζεται «αλληλεγγύη»).

«Θα έχει προηγηθεί διαπραγμάτευση με τράπεζες ώστε να επιλεγεί εκείνη που θα έχει τους πιο συμφέροντες όρους», λέει ο Ρ. Σπυρόπουλος.

(ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ? ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?)

Το κέρδος του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την περίπτωση θα είναι ότι εάν φέρουν, για παράδειγμα, 100.000 κάρτες στην τράπεζα, θα κερδίζουν ένα ποσό των 50 ευρώ για κάθε κάρτα, αντί συνδρομής, την οποία δεν θα χρειάζεται να πληρώνει το μέλος-κάτοχος της κάρτας.

(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ 3 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΚΤΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ... ΚΑΛΟ ?)

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ..... ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: