8 Μαρ 2009

ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΤΥΦΛΟΣ "ΟΠΑΔΟΣ " ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

(ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ HELLENICREVENGE)

Η ΜΑΧΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ , ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟΥΣ , ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ - ΕΡΓΑΤΕΣ , ΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ , ΠΟΛΙΤΕΣ-ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΑΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΑ" ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: