21 Μαρ 2009

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αρσακείου αποποιείται της ευθύνης για την προκλητική αφίσα … ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

[08-makedonia.jpg]

Αποφάσισε μια εκδρομή στα Σκόπια τον Ιανουάριο για τα μέλη των νέων αλλά δεν οργανώνει ο ίδιος αυτή την εκδρομή λέει, χωρίς να καταδικάζει το γεγονός

Πραγματικά περίεργα πράγματα συμβαίνουν ή απλά κάποιοι θέλουν να μας τρελάνουν αφού μετά το φαρμακερό κείμενο του «Χ» για τις προκλητικές αφίσες με την εκδρομή στην Μακεδονία που εννοούσαν τα Σκόπια, τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Αρσακείου αποφάσισαν να αντιδράσουν στέλνοντας την παρακάτω επιστολή.

«Προς την εφημερίδα «Χρόνος» Κομοτηνή
Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας, πραγματοποίησε την τακτική συνεδρίασή του, την 10 Ιανουαρίου 2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ., στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου Σαπών «Δεντράκι» που βρίσκεται στις Σάπες Ν. Ροδόπης, με θέματα ημερήσιας διάταξης και μετά τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης έλαβε ορισμένες αποφάσεις. Μεταξύ των οποίων το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση «Να διοργανωθεί μια εκδρομή για τα παιδιά που βοήθησαν στο σύλλογο κατά την αναβίωση του εθίμου «Δεβέ» ή «Καμήλα» στο Φαλακρό Δράμας και μια εκδρομή για τα μέλη στα Σκόπια». Η οποία εκδρομή θα πραγματοποιούνταν τον Απρίλιο ή το Μάϊο του 2009. Η πραγματοποίηση ή μη και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης της εκδρομής θα συζητούνταν σε επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. του συλλόγου. Μετά από αυτή τη συνεδρίαση ουδέποτε συνεδρίασε το Δ.Σ. του συλλόγου μας λόγω κωλύματος (ασθενείας) του γενικού γραμματέα του συλλόγου μας, ο οποίος δεν προσκάλεσε μέχρι σήμερα το Δ.Σ. σε τακτική συνεδρίαση.
Ο σύλλογός μας και το Δ.Σ. του συλλόγου μας δεν έχουν ουδεμίαν ανάμειξη σχετικά με την ανακοίνωση (αφίσα) που τοιχοκολλήθηκε και περιλαμβάνει το όνομα του συλλόγου μας για την διοργάνωση της παραπάνω εκδρομής.

Με τιμή
Ο πρόεδρος Τοπάλ Μεμέτ Κεμάλ
Ο γεν. γραμματέας Κερατζί Μεμέτ»

Από το περιεχόμενο και μόνο της απάντησης γεννιούνται δεκάδες ερωτηματικά. Καλά πώς μπορεί να επικαλείται κάποιος άγνοια μιας ενέργειας που έχει πάρει δημοσιότητα ευρύτατη; Γιατί δεν καταδικάζουν το γεγονός ότι τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία» πολύ περισσότερο αν δεχθεί κανείς το ότι έγινε ερήμην τους. Απλά πράγματα για όσους τουλάχιστον φορούν παντελόνια.


http://www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: