2 Μαρ 2009

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΘΕΩΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ..

ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ) ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ .

ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ).

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΛΩΝ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ) Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ), ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ . ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΚΟΙΝΗ" ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ κ. ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ κ. ΟΜΠΑΜΑ , ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ "ΑΦΩΝΙΑ" ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (ΠΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) .

ΤΡΙΤΟΝ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ , ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ? ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ (ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ) , ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ , ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ "ΔΕΧΟΝΤΑΙ" ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ .

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΙΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΑΝΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΕΤΣΙ ΩΣ ΠΕΜΠΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ , ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ) ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΝ , ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ (ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ?).

ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ (ΦΟΡΕΙΣ "ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ" , ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ) ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑΤΟ) ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ .

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥ .... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ Η ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ? ΠΟΣΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ?

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΤΑ Μ.Μ.Ε. , ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΩΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" , ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΤΥΧΙΑ" ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΘΕΩΡΕΙΕΣ ? ΦΑΝΤΑΣΙΑ ? ΣΕΝΑΡΙΑ ? ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ? ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: