6 Μαΐ 2009

Δομημένοι με φασιστικές νοοτροπίες απάτριδες

Οι απάτριδες συνεχίζουν ακάθεκτοι τον άτυπο πόλεμο που έχουν κηρύξει εις βάρος μνημείων και συμβόλων που συσχετίζονται με τον Ελληνισμό και τους Εθνικούς αγώνες. Η νέα οργανωμένη επίθεση των ανελλήνιστων δεν περιορίστηκε σε συγκεκριμένο χώρο αυτή τη φορά αλλά επεκτάθηκε σε μια ολόκληρη κοινότητα.


Η Αγλαντζιά η ιδιαίτερη πατρίδα του ήρωα της ΕΟΚΑ Κ.Καραολή και του σύγχρονου λέοντα του Ελληνισμού Θεόφιλου Γεωργιάδη, εξευτελίστηκε και ξεγυμνώθηκε από μια χούφτα μολυσμένων μυαλών. Επέδραμαν ακόμη μια φορά ανενόχλητοι οι γνωστοί άγνωστοι βάνδαλοι και με τον γνωστό φασιστικό τους τρόπο λειτούργησαν. Υπέστειλαν τις Ελληνικές σημαίες από το δημαρχείο, τα 2 δημοτικά της κοινότητος, τα 2 Εθνικόφρων σωματεία της περιοχής και στη συνέχεια βεβήλωσαν το μνημείο του ήρωα της ΕΟΚΑ Κ.Καραολή όπου υπέστειλαν και εκεί την Ελληνική σημαία


Αυτοί είναι οι θρασύδειλοι νεοφασίστες τους οποίους οι εμπλεκόμενοι φορείς ακόμη και οι άμεσα επηρεαζόμενοι, φοβούνται να υποδείξουν ως οργανωμένα αναρχικά σύνολα και τους χαρίζονται χαρακτηρίζοντας τους ως παιδιά και προσδιορίζοντας τα κίνητρα τους ως οπαδικά, εντάσσοντας τους στο πλαίσιο της νεανικής παραβατικότητας, έλεος, Οι ψευτοπαλληκαράδες που απολαμβάνουν τους καρπούς θυσιών άλλων έρχονται να σπιλώσουν αυτούς που τους χάρισαν το δικαίωμα να ζουν χωρίς δυνάστη και ελεύθερα να μπορούν σήμερα να καταχράζονται την ελευθερία που τους μεταβίβασαν για να δρουν βαρβαρικά και ανενόχλητα.


Εδώ και ενάμιση χρόνο οι λάτρεις του σκότους και της κουκούλας έχουν αποθρασυνθεί παντελώς και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Νιώθουν ότι το κλίμα είναι εύκρατο, βιώνουν την ατιμωρησία και συνεχίζουν να εξοργίζουν και να προκαλούν τον κάθε υγιή σκεπτόμενο πολίτη. Αφήνει πολλά ερωτηματικά η απάθεια και η ανοχή που επιδεικνύουν οι αρχές στις διαταραγμένες αυτές προσωπικότητες των υβριστών καθώς και στα αίσχη στα οποία προβαίνουν. Ας πάψουν να ωρύονται ότι επιζητούν ενότητα όσοι προτάσσουν ανοχή στον φανατισμό που μεταφράζεται από τους δομημένους με φασιστικές νοοτροπίες απάτριδες ως προτροπή για να συνεχίσουν το αήθη έργο τους σπέρνοντας τη διχόνοια στον λαό. Ως άπληστοι όμως στις πράξεις παραμένουν και στις προθέσεις τους οι φασίστες που πίστεψαν πως θα καταφέρουν με τέτοια άνανδρα και γελοία μέσα να νοθεύσουν την Ελληνικότητα των Κυπρίων

(Μνημείο Κ.Καραολή στην Αγλαντζιά )

Πρόχειρο ιστορικό όσων συμβάντων αναφέρθηκαν από τον τύπο τον τελευταίο χρόνο (γιατί δεκάδες μνημεία έχουν δεχθεί επίθεση και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς οι μοναχικοί τους ιστοί καταδεικνύουν την υποστολή .της σημαίας και αποδεικνύουν έτσι την επίθεση που έχουν δεχθεί)

- Βανδαλισμοί στο άγαλμα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην Πάφο

- Υποστολή και Κάψιμο Ελληνικών σημαιών από Εθνικόφρων σωματεία Καιμακλίου

- Βανδαλισμοί στο Άγαλμα του Μακαρίου το οποίο βρίσκεται εντός Αρχιεπισκοπής

- Βανδαλισμοί στο Μνημείο του Γρίβα στην Πάφο

- Επίθεση στο Οίκημα της ΕΟΚΑ και βεβήλωση των μνημείων με υποστολή σημαιών

- Βανδαλισμοί στο Μνημείο του Γρίβα στη Λεμεσό και στο ιστορικό πλοίο Σείρην

Και ας μην αναφερθούμε και στα αίσχη που είδαμε στα γήπεδα.!!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: