6 Μαΐ 2009

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Την πρώτη δήλωση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις έκανε σήμερα ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου από το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, όπου συναντήθηκε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Μετά τη συνάντηση, ο Τούρκος υπουργός ρωτήθηκε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ ποια θα είναι η πολιτική του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο κ. Νταβούτογλου ευχαρίστησε για την ερώτηση και ανέφερε:

«Η Τουρκία ακολουθεί την τελευταία επταετία, αλλά και παλαιότερα, μία πολιτική μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονές της. Θέλουμε να έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με αυτούς και το καλύτερο παράδειγμα είναι η Ελλάδα. Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν βελτιωθεί και το μέλλον θα είναι καλύτερο από το σήμερα. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διευρύνουμε τις σχέσεις μας με την Ελλάδα».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γιατί η Άγκυρα αρνείται να ανοίξει τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ή ΟΧΙ ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ "ΧΑΖΟ" ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ .... ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑΙ , ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ?

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ? Ε ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ .... ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ , ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: