6 Μαΐ 2009

ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟ 2%

Να μια απόδειξη του πως μπορεί το Διαδίκτυο να επηρεάσει θετικά τις πολιτικές εξελίξεις. Θυμάστε την εκστρατεία για το 2% των εκδοτών: Ποιοι βουλευτές θα ψηφίσουν την τροπολογία των μυρίων; Εδώ και καιρό μόνο τα μπλογκς και ο ΣΚΑΙ (αν δεν κάνουμε λάθος -που δεν κάνουμε) φωνάζουν να καταργηθεί η τροπολογία που έδινε την δυνατότητα στους εκδότες να διαθέτουν το 2% του τζίρου τους, χωρίς παραστατικά.

Η κυβέρνηση απέσυρε σήμερα την σχετική τροπολογία. Ανακοινώνοντας την κυβερνητική τοποθέτηση ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία, ύστερα από εισήγηση του αρμόδιου φορέα, έχοντας την εντύπωση ότι υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ που από το 1980 διατηρούσε το σχετικό καθεστώς. Σημείωσε επίσης ότι η σχετική διάταξη, η οποία δημιουργεί ειδικό καθεστώς φορολόγησης των επιχειρήσεων στον Τύπο είναι ίδια από το 1955.

ΠΗΓΗ

ΚΑΛΑ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .... ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ , ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ? ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΤΙΑ ? Α ΡΕ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

http://vpapag.files.wordpress.com/2008/12/television.jpg

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!! ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: