7 Ιουλ 2009

Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς - ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Συνελήφθη και πάλι ο φιλέλληνας αρχαιολόγος ιστορικός Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς σύμφωνα με πηγές, προερχόμενες από τα Σκόπια. Κατά πάσα πιθανότητα η σύλληψή του έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Ιουλίου, ενώ προηγήθηκε επιστολή του Βάσκο προς πολλούς αποδέκτες στο διαδίκτυο, στην οποία εξέφραζε τους φόβους του για επικείμενη σύλληψή του.

Σε επικοινωνία που είχαν πάνω στο θέμα της σύλληψης του Γκλιγκορίεβιτς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και επικεφαλής του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Στέλιος Παπαθεμελής, με την Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Αμερικής κ. Νίνα Γκατζούλη, συζητήθηκε η πρόθεση της κ. Γκατζούλη να τεθεί η υπόθεση της σύλληψης του Γκλιγκορίεβιτς υπόψη του Μεσολαβητή κ. Νίμιτς.

Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές να καταθέσουν σήμερα κιόλας ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την υπόθεση αυτή, απαιτώντας από τον Γκρουέφσκυ την άμεση απελευθέρωση του Γκλιγκορίεβιτς και παράλληλα προετοιμάζεται για αποστολή στα Σκόπια, με σκοπό την αναζήτηση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.

http://pammet.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjij-UILV1d29OZ5T2FrG2l0mjcPAF63fSJf_Ks8yIGrVY3MWir1fuxlScSV4iBSmc8oPcp_ojX1I9-3ECiZm7S5BBw2YySJQEyBXIMdLbEDb6ujlQA907N-GaQKJO7_0tpRBSq28d1BQ9R/s400/vasko.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια: