7 Ιουλ 2009

ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Πάντοτε έχει ενδιαφέρον μια συνεδρίαση υπό τον κ. Γ. Παπανδρέου στην οποία συμμετέχει η εικονιζόμενη στο σκίτσο κυρία Αντζελα Γκερέκου, όπως έγινε χθες κατά τη συνεδρίαση του επιτελικού κύκλου «πράσινης ανάπτυξης». Ως γνωστόν η Αντζελα είναι σκιώδης υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και ο τουρισμός, παρά τη ρύπανση που προκαλεί, θεωρείται «πράσινη ανάπτυξη».

Στη σύσκεψη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κλασικός πλέον μύθος των εκατομμυρίων κινέζων τουριστών που θα λύσουν το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα. Η Αντζελα κατακεραύνωσε τον υπουργό Τουρισμού κ. Κ. Μαρκόπουλο επειδή δεν διαθέτει σχέδιο για τον τουρισμό και τότε ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε ότι σε ένα από τα κυβερνητικά ταξίδια του στην Κίνα άκουσε κινέζο αξιωματούχο να απαντά στο αίτημα έλληνος υφυπουργού για «περισσότερους κινέζους τουρίστες» ως εξής: «Πείτε μας πόσους χωράει η χώρα σας γιατί κινδυνεύετε να σας στείλουμε περισσότερους» .

Το εν λόγω αίτημα, στο οποίο εν πολλοίς συμπυκνώνεται η ελληνική τουριστική πολιτική, επαναφέρεται από κάθε επόμενη κυβέρνηση και οι Κινέζοι (που μας έχουν πάρει χαμπάρι) απαντούν πάντοτε με τον ίδιο τρόπο. Επειδή όμως η φύση απεχθάνεται το κενό, την ολιγωρία της Κίνας να πλημμυρίσει την Ελλάδα με τουρίστες έχουν εκμεταλλευτεί άλλες χώρες, κυρίως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν (με το οποίο έχουμε υπογράψει και ειδική συμφωνία τουριστικής συνεργασίας!) και ασφαλώς το Μπανγκλαντές.

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ"

http://www.gr.clearharmony.net/a_images/2007/10/2007-10-10-2007-10-8-thailandpuji-02.jpg

Ε-Ε-ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!
Η "ΚΙΤΡΙΝΗ" ΚΑΙ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
.
ΣΟ-ΣΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: