20 Αυγ 2009

Ζούμε εποχές ...μοναδικές !

http://kosmetsas.files.wordpress.com/2008/03/pasok2.jpg

Ζούμε εποχές ...μοναδικές. Αυτό είναι πέραν κάθε αμφιβολίας. Εποχές απόλυτου αριβισμού, με πολιτικά κακέκτυπα απομεινάρια μιας άλλης εποχής, όπου πέραν της κατά συναυτουργία τελέσεως του καθ` εξακολούθηση και κατ` επάγγελμα εγκλήματος της απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και του Έλληνα φορολογούμενου, οι ΙΔΙΟΙ ακριβώς πολιτικοί προσπαθούν να μας καταστήσουν ΚΑΙ ...περίγελο της Ευρώπης.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Γερμανού συνηγόρου του κ. Χριστοφοράκου όταν δημοσιογράφοι τον πληροφόρησαν για την επιστολή του ΠαΣοΚ, με την οποία του ζητούσαν να τους καταθέσει τα όποια στοιχεία έχει για το κόμμα τους.

«Μου έρχεται να γελάσω» απάντησε ο κ.Στέφαν Κουρσάβε, για να συμπληρώσει ότι :«εάν έκανα κάτι τέτοιο θα γινόμουν γελοίος».
Και έχει απόλυτο δίκιο! Φυσικά και δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αφού στην ουσία δεν απαντά για να μην ενοχοποιηθεί περισσότερο ο πελάτης του. Ότι θα έκανε οποιοσδήποτε δικηγόρος.

Τι κατάλαβε το ΠαΣοΚ από τον διεθνή χλευασμό και εξευτελισμό; Ότι ....δεν έχει στοιχεία να τους παρουσιάσει και ότι αυτό είναι ...«δικαίωση του ΠαΣοΚ». Χοντροκομμένη προπαγάνδα από φτωχά μυαλά ή ανίατος εκμαυλισμός πολιτικών εγκεφάλων;

Συγχρόνως ο κ. Παπανδρέου που με κομπορρημοσύνη ξεστομίζει πολιτικές κορώνες του τύπου ...«Όλα στο φως», αρνείται πεισματικά να απαντήσει στο γνωστό ερωτηματικό άσμα της εποχής....«που πήγαν τα λεφτά, του Τσουκάτου ρε παιδιά !».

Δεν καταδέχεται να απαντήσει στα ερωτήματα των Ελλήνων πολιτών, εάν τόσα χρόνια που ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος και υπουργός του ΠαΣοΚ , καταλάβαινε τι γινόταν με τις μίζες και τη λεηλασία του Ελληνικού λαού , από τους ... «γύρω του» και ομοτράπεζους του.

Εάν δεν καταλάβαινε τότε είναι ακατάλληλος για να διεκδικεί τη πρωθυπουργία. Εάν πάλι καταλάβαινε και ...σιωπούσε, τότε εκτός του ότι είναι συνένοχος, δεν δικαιούται σήμερα να παριστάνει τον κατήγορο και τον ...τιμητή της διαφάνειας.

Φυσικά μέσα στο θέατρο αυτό του παραλόγου που ζούμε, δεν έχει απαντήσει ακόμα ΠΟΙΟΣ διευκόλυνε μέσα από το ΠαΣοκ τον κ.Χριστοφοράκο να έχει δύο διαφορετικές αστυνομικές ταυτότητες, από το 1981 η μία ( ΜΙ5786/1981) και από το 2001 η άλλη ( Φ147016/2001) και να τις χρησιμοποιεί...κατά το δοκούν ;

Δεν έχει απαντήσει ακόμα ο κ. Παπανδρέου ΠΟΙΟ στέλεχος του ΠαΣοΚ φρόντισε να πάρει ο κ. Χριστοφοράκος την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994, και να ξεπεραστούν τα ....προβλήματα που παρουσιάστηκαν;

Ίσως η δήλωση του Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Ραγκούση να είναι η απάντηση στα ερωτήματα. H δήλωσή του; ....«Η αντίδραση του κ. Χριστοφοράκου είναι τουλάχιστον ...αναπάντεχη και ....απρόσμενη». Απαντά σ` όλα , ο ...ποιητής !!!

YΓ. Ο δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου διέψευσε χθες και την αντίστοιχη δέσμευση που επικαλέστηκε ο κ. Ραγκούσης ότι είχε δώσει έναντι της Ν.Δ.(εάν επιθυμεί τα στοιχεία να μας στείλει αίτημα για να της τα δώσουμε), χαρακτηρίζοντας «παρεξήγηση» τον τρόπο που δημοσιεύθηκαν οι δηλώσεις του στη χώρα μας.
Ποια εφημερίδα προέβη στην...«παρεξήγηση» και μετά την αναπαρήγαγαν και όλες οι άλλες; Το ΒΗΜΑ!!!!! Το πρώην αξιόπιστο και νυν βαθιά αναξιόπιστο ΒΗΜΑ!!!
Ένα συγκρότημα (ΔΟΛ) που το τελευταίο διάστημα έχει αναγάγει την ...«παρεξήγηση» σε ...«είδηση». Ολόκληρη ...επιστήμη και μάλιστα...πρωτοσέλιδη ! Θέλει η ...Πανδώρα... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει !!!

ΥΓ 2. Ας περιμένουμε τώρα κυρίες και κύριοι -λίαν συντόμως - επικοινωνιακό τσουνάμι με ...δήθεν μέτρα για τη διαφάνεια από το ...ΠαΣοΚ (?) ... Ζούμε εποχές ...μοναδικές !

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: