20 Αυγ 2009

Mια στιγμή στην Ιστορία

ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :

[Giorgos+Ragousis_Paros_2.JPG]

(από το kourdistoportocali)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πάρος, 16 Αυγούστου 2009, ώρα 9 μ.μ. Η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός.

(ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΙΛΟΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΟ , ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟ , ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ , ΤΟ ΦΑΙ , ΚΑΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ , ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ , ΛΙΓΟ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ , ΛΙΓΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΤΛ , ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης, θυμώνουν με την Ελλάδα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των σκανδάλων, της σήψης και σχεδιάζουν την Ελλάδα που μας αξίζει. (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΙΛΙΖΑ)

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" τους συνάντησε εδω, λίγες ώρες πριν ο...

...αρχηγός του Πασόκ, επιστρέψει στην Αθήνα για την τελική μάχη ενάντια στο σκότος. (ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΣΠΑΘΙ)

http://blog.antiquetrader.com/blog/content/binary/Antiques%20-%20Yoda.jpg

(Διαβάστε τι μας είπε, για την απόφασή του να συγκρουσθεί με τα συμφέροντα...)

www.kourdistoportocali.com

Απο τον Βασίλη Μπόνιο

Δώδεκα μήνες πριν, τον έβλεπα εδώ στην ίδια άκρη του νησιού, να παλεύει με το δημοσκοπικό (παραγινομένο) φάντασμα του Καταλληλότερου. Ξυπνούσε νωρίς το πρωί για να κοντράρει με τα κύματα των στημένων μετρήσεων (ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΕΞΙΤ ΠΟΛ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ) και τους διαρκείς εκβιασμούς των "σεσημασμένων" νταβατζήδων, η οποίοι με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, φρόντιζαν ν απελευθερώνουν κάθε τόσο τα ζιζάνια της αμφισβήτησης στο πρόσωπό του.

Την ίδια στιγμή, οι πολίτες ασφυκτιούσαν καθώς ένα σιδερένιο χέρι τους γράπωνε το πρόσωπο, σφραγίζοντας μάτια, μύτη, στόμα-την αναπνοή της σκέψης. (ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΑΛΛΑ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ) .Τα σκάνδαλα δεν "ακουμπούσαν" τον πρωθυπουργό που αναλάμβανε με ρομποτικές κινήσεις την ευθύνη-τεφάλ. Ωσπου ήρθε η ΔΕΘ, όπου ο Καραμανλής τα σκάτωσε για τα καλά, επιχειρώντας να καλύψει τους βαρυποινίτες στην συνείδηση των πολιτών, υπουργούς του. Αυτό ήταν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που στο μεταξύ έδινε μια μάχη σαρώνοντας την Ελλάδα, είδε τα ντοπαρισμένα απο την κρατική διαφήμιση των media shops ΜΜΕ, να τον αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό-ήταν η οργή του κόσμου (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Μέγκα) και η πίεση κάποιων ιστοσελίδων του Διαδικτύου, που τους ανάγκαζε να καταπιούν τη γλώσσα τους. (ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ , ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ)

Η σαρωτική νίκη στις Ευρωεκλογές (που κι αυτή επιχείρησαν να πριονίσουν) δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης.
(ΤΟΣΟ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 800.00 ΨΗΦΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ)

Ο Γιώργος, βλέπει πλέον το Σύμπαν να συνωμοτεί υπερ του (ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΜΕΣΑ) .Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, οταν εκατομμύρια πολίτες εκει έξω νιώθουμε τόση οργή μέσα μας, που το να πάρουμε τις πέτρες όπως ο ίδιος είχε πει, είναι μάλλον κάτι ανώδυνο. Τα όπλα θα πάρουμε και θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε τον θάνατο (ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ) (αργό, αλλά θάνατο) στον οποίο μας έχει καταδικάσει η πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος απο τη μεταπολίτευση.

Πριν απ αυτό στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, βλέπουμε την τελευταία μας ελπίδα-οχι γιατί ξαφνικά γίναμε όλοι Πασόκοι η λησμονήσαμε το πράσινο έπος των σκανδάλων-αλλά γιατί αυτός εδώ ο άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη απο δόξα και αξιώματα-τα έφαγε με το κουταλάκι απο τα γενοφάσκια του - έχει μια καθαρή ματιά στο βλέμμα (ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΩ) και μια αποφασιστικότητα να βάλει τέλος στο non stop πάρτυ της διαφθοράς, στη κατρακύλα της πατρίδας μας.

http://fileleftheros.files.wordpress.com/2007/09/ac_georgepapandreou3.jpg

-Πρόεδρε περιμένουμε απο σας να εξυγιάνετε το τόπο, να βάλετε ένα τέλος στη διαφθορά...

Μ αυτές τις "διαθέσεις" πλησιάσαμε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που συζητούσε με τον Γιάννη Ραγκούση, τον Γραμματέα του κόμματος (ενα στέλεχος για το οποίο ο Γιώργος έχει πολλούς λόγους να νιώθει περήφανος. Πρώτον ήταν μια δική του επιλογή, ένα πρόσωπο που δεν κατάγεται απο πολιτικό τζάκι και δεύτερον γιατί ο Ραγκούσης τα παει περίφημα τόσο στα κομματικά καθήκοντα, οσο και στην επικοινωνία μια και έχει τον τρόπο με τα παράθυρα - είναι απολαυστικός οταν ταπώνει τον Πρετεντέρη, για παράδειγμα)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdXkW3fXz7IVQwif20zWrQMhxL1lcGs25H63avnNSIBZLwcLVQ1PN1nCgxxHBMWkJhdzwK8OXS11HHbwQ2wrBmGh5oIYwNJFdVUe_ig2fJmwVB9emQeqAqzxF7NyLWmAZ-n9-SAavjuwmL/s400/GLVSSA.jpg

"Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με τα συμφέροντα. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε μ ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία. Γεννήθηκα μέσα σ αυτή, έχω ζήσει ξεχωριστές στιγμές στη μέχρι τώρα πορεία μου και δεν μ ενδιαφέρει η δόξα της εξουσίας. Παλεύω και θα παλέψω για να μπουν κανόνες και να υπάρξει εξυγίανση στη πολιτική ζωή του τόπου. Είμαι αποφασισμένος και δεν πρόκειται να καταθέσω τα όπλα με οποιοδήποτε κόστος..."

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEMerrrsPTeUBUyzIOES7K5CuiuDFRXPbQceVfP-2ePf9-QkraC2tYP7O41Z9Y2cXsX1zNHeb4YyoTp8N4HNR6X8SblupdbZnWpFQBHyqOe9HB06Xc0JkVpbaD_f1UzzNLXa9uN9l-Isfv/s400/%CE%92%CE%99%CE%92%CE%9B%CE%99%CE%91+%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A.bmp

Αυτα μας είπε ο Γιώργος κι οταν ήλθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε, νιώθαμε οτι αυτά που λέει τα εννοεί. Διακρίναμε μια ατσάλινη θέληση και αποφασιστικότητα πίσω απ αυτές τις κουβέντες, που οταν τον ακους να τις λέει στη τηλεόραση, λόγω της ευγένειας που τον διακρίνει, χάνουν τη δύναμή τους.

Οταν όμως βρίσκεσαι απέναντί του, εισπράττεις αυτό που διαπιστώνουν εκείνοι που τον συναναστρέφονται καθημερινά: O Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη διαφθορά και στα συμφέροντα που λυμαίνονται τη χώρα.

http://salata.files.wordpress.com/2007/09/ependytis.jpg

Σε λίγους μήνες θα τον κρίνουμε στη πράξη. Αλλωστε είναι μεγάλο στοίχημα για τον τρίτο της γενιάς των Παπανδρέου που θα κυβερνήσει τη πατρίδα του, να σημαδέψει θετικά την ιστορία. Μ' εκείνη θ' αναμετρηθεί...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmlqBBWUxAnUQ0ED8dVphicDOMjDo5n9jgp_CjIDvYebkQB01vFLxp04qEDtDspQh-SfT2PyrU7y8zdD4GIeuz6jDAdndC9BTfunLwDfUQ_iVJdvKakkUds1ijXO203KrHDAHpSJ4naFBP/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3+%CE%A3%CE%9A%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%9F+%CE%9C%CE%95+%CE%97%CE%A5.jpg

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΡΟΥΦΙΑΝΟ"

ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ, ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ, ΒΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Εμείς δεν είμαστε καθάρματα, απλώς Ρουφιάνοι. Ξέρουμε λοιπόν πως πάρθηκε αυτή η περιβόητη "συνέντευξη", αφού ο Βασιλάκης την είχε στήσει καραούλι πότε θα σκάσουν μύτη ο ντόπιος Ραγκούσης με τον φιλοξενούμενο ΓΑΠ... και ΤΣΑ! Να το πουλάκι, να και η υπεύθυνη δήλωση (copy paste δηλαδή της "Ανομίας, της Ατιμωρησίας, play η κασσέτα και δώστου). Μέσα στην αμηχανία ο Ραγκούσης, να εύχεται να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

Απο κει ξεκινά και το θέατρο του παραλόγου. Παιδιά όπως ο Κρόγιας να βγαίνουν και να λένε πως εκεί που ο κουρδιστός έβριζε τον ΓΑΠ, όταν τον γνώρισε... γοητεύτηκε! Είπαμε ο Κρόγιας δεν είναι λαμόγιο ούτε παίρνει μαύρα όπως οι παπαχαϊβάνηδες. Το πιστεύει το παιδί. Αλλά βρε θρακιώτη είναι δυνατόν να διαφημίζεται ο ΓΑΠ με την άποψη του Βασίλη; Δηλαδή το Κουρδιστό με τα μπινελίκια και τα άρθρα "φωτιά" (στα μπατζάκια του) είναι opinion leader;

Δε σκέφτεσαι μήπως ξυπνήσει κανένας απ'τη Ρηγίλλης και αρχίσει τα σχόλια τύπου "να που δίνει συνεντεύξεις ο ΓΑΠ" και "Ιδού το νέο ΠΑΣΟΚ και η αξιοπιστία του προέδρου". Στον ύπνο της δεξιάς θα στηρίζεστε μια ζωή;;;

http://www.dentnews.net/wp-content/uploads/2009/01/pasok-blackberry.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: