1 Αυγ 2009

Πακιστάν: Φονικές επιθέσεις εναντίον χριστιανών

http://anemologites.com/wp-content/uploads/2009/05/epeisodia_inside.jpg

Εξοργισμένοι μουσουλμάνοι σκότωσαν έξι χριστιανούς και τραυμάτισαν άλλους 12 με την κατηγορία ότι βεβήλωσαν το Κοράνι, ενώ πυρπόλησαν 40 σπίτια και μια εκκλησία σε ένα χωριό στο δυτικό Πακιστάν.

«Έξι χριστιανοί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 12 τραυματίστηκαν σε αυτό το λυπηρό περιστατικό», δήλωσε ο υπουργός Μειονοτήτων, Σαχμπάζ Μπατί.

Ο υπουργός είπε ότι τα θύματα δέχτηκαν επίθεση «από μια ομάδα ατόμων» στο χωριό Γκότζρα, περίπου 160 χλμ. δυτικά της Λαχόρης. Δεν διευκρινίστηκε πάντως για τι είδους «βεβήλωση» κατηγορήθηκαν.

«Οι νεκροί είναι όλοι τους χριστιανοί. Μου είπαν ότι κάηκαν ζωντανοί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις αρχές Ιουλίου σημειώθηκε στο χωριό μια αντιπαράθεση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων με αφορμή το Κοράνι, όμως το πρόβλημα αργότερα λύθηκε. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όμως και πάλι σήμερα, με την επίθεση εναντίον της χριστιανικής κοινότητας και το κάψιμο των κτηρίων.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για την ίδια διαφορά», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ινκισάρ Χαν.

Η πακιστανική αστυνομία έδειξε αστυνομικούς να χρησιμοποιούν δακρυγόνα για να διαλύσουν το οργισμένο πλήθος.

Η βεβήλωση του Κορανίου στο Πακιστάν τιμωρείται με θάνατο. Οι χριστιανοί (μόλις το 3% του πληθυσμού) υποστηρίζουν ότι οι νόμοι περί βλασφημίας χρησιμοποιούνται για να εφαρμόζονται αντίποινα στις κοινότητές τους.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.enet.gr/resources/2009-05/korani-thumb-large.jpg

Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ .... ΜΑΛΙΣΤΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ" ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ" ΖΩΗ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ" , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.....

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ , ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ , ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ 12 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ , ΣΥΓΝΩΜΗ , ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΑ , ΜΑΛΙΣΤΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ , ΟΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ? ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ? ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ......

ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΡΥΦΑ , Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ"ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΩΡΑΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ Η "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ.



ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ? ΤΙ ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ ? ΣΩΣΤΑ ΟΛΟΣΩΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: