31 Ιαν 2009

ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ ΣΤΗΝ "ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΟΥΡΚΙΑ ? ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Αναδημοσίευση από την Πομακική Εφημερίδα "Ζαγάλισα"
(φύλλο 1/1/2009)
______________________________________

Ακούσαμε ότι σε ένα γνωστό τζαμί στην Ξάνθη συζητιέται με μεγάλο καμάρι (!!) ο ξυλοδαρμός ενός Πομάκου από την Ξάνθη στην Τουρκία.
Ο Πομάκος αυτός ταξίδεψε πρόσφατα στην Τουρκία και όταν κάποιοι υπεύθυνοι τον ρώτησαν τι καταγωγής είναι, αυτός τους απάντησε: Πομάκος. Τότε οι Τούρκοι τον χτύπησαν και ο συμπατριώτης μας έπεσε στο έδαφος. Οι Τούρκοι τον σηκώσανε και τον ξαναρωτήσανε τι καταγωγής είναι. Ο δυστυχής άνθρωπος με τον φόβο που είχε, σκέφτηκε πως αν απαντήσει ότι είναι μουσουλμάνος θα τον αφήσουν να φύγει. ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Τον ξαναχτυπήσανε και ο άνθρωπος έπεσε πάλι στο έδαφος. Αφού σηκώθηκε με τα χίλια ζόρια τότε οι "κύριοι" αυτοί του λένε ότι όποτε θα ερωτηθεί ποιάς καταγωγής είναι, να απαντάει ότι είναι τούρκος.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε το όνομα του ανθρώπου αυτού (αρκετό ξύλο έφαγε από τους Τούρκους της ...μητέρας - πατρίδας ΤΟΥΣ).
Στην Ζαγάλισα μέρα - παρά μέρα μας καταγγέλουν αρκετοί Πομάκοι παρόμοια περιστατικά. Δυστυχώς στον 21ο αιώνα γίνονται συνέχεια τέτοια πράγματα. Γι' αυτό πρέπει να ενωθούμε, να υψώσουμε τα κεφάλια μας και να φωνάξουμε με όλη μας τη δύναμη: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΜΑΚΟΙ".
Δεν φοβόμαστε τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία τους.
Σερήφ Μουσταφά

Δεν υπάρχουν σχόλια: