28 Φεβ 2009

Απαιτούν δυο θέσεις Ευρωβουλευτών οι Τούρκοι

Δύο θέσεις ευρωβουλευτών απαιτεί ο Ταλάτ και ζητεί όπως οι θέσεις αυτές παραμείνουν κενές μέχρις ότου εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό.
Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταλάτ, Χασάν Ερτσακιτζά ισχυρίστηκε ότι «δύο θέσεις ευρωβουλευτών ανήκουν στους Τουρκοκυπρίους».
Αναφερόμενος στις απευθείας συνομιλίες, ο Ερτσακιτζά ανέφερε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά επιθυμεί μια συνολική λύση μέσα στο 2009, και προειδοποίησε ότι «δεν πρέπει να αναμένει ένας ότι οι συνομιλίες θα συνεχίζονται για πάντα».
Τόνισε ότι «η διεθνής κοινότητα συζητεί για ένα δεύτερο γύρο συνομιλιών, που θα είναι πάρε-δώσε, όταν συμπληρωθεί ο πρώτος. Προανήγγειλε, ακόμη, ότι το κεφάλαιο του Περιουσιακού αναμένεται να ολοκληρωθεί στη σημερινή συνάντηση των δύο ηγετών, ή το αργότερο, στην επόμενη. Ανέφερε ότι στις προηγούμενες συναντήσεις οι δύο ηγέτες εξέφρασαν τις θέσεις τους πάνω στο θέμα και πρόσθεσε ότι μετά το Περιουσιακό, θα συζητηθεί το θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά με το μη άνοιγμα του οδοφράγματος Λιμνίτη, ο Ερτσακιτζά δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «υπάρχουν κάποια ειδικά προβλήματα που αφορούν τους Τουρκοκυπρίους που ζουν στην περιοχή»!

http://infognomonpolitics.blogspot.com

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ? ΟΛΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ . ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ , ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ .

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: