28 Φεβ 2009

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ?

«Δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε κρατικοποιήσεις εφόσον χρειαστεί» ΕΙΧΕ ΠΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ :

Mεγάλη κουβέντα αναμένεται να ανοίξει το «μυστικό δείπνο» που οργάνωσε στον Γιώργο Παπανδρέου την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι του στην Εκάλη, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Νίκος Καραμούζης.

Να σας αποκαλύψουμε ποιοι κορυφαίοι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του οικοδεσπότη.

Όπως πληροφορούμαστε ήταν εκεί ο κ. Μάνος Βασιλάκης της Aegean, αλλά και ο κ. Ευάγγελος Σπανός, πρόεδρος της Βιοϊατρικής. Ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ και ιδιοκτήτης της τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν. Ο κ. Πάνος Λασκαρίδης ( ο αδελφός του Θάνος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί) μεγαλομέτοχος στη « Μεγάλη Βρετανία» και εφοπλιστής, πρώην ιδιοκτήτης του Καζίνου, - ως συνεργάτης του εργάζεται ο κ. Νίκος Παπανδρέου, συγγραφέας και αδελφός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Vivardia, αλλά και ο κ. Μάκης Σκλαβενίτης, με τα ομώνυμα σούπερ μάρκετ και ο κ. Αριστείδης Μπελές, με τα ιχθυοτροφεία « Νηρέας».

Στο δείπνο παρέστησαν ακόμα ο ιδιοκτήτης της ΜΕΤΚΑ κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο κ. Σπύρος Διβάνης με τα γνωστά ξενοδοχεία, ο κ. Άγγελος Πλακόπιτας της Clobal Finance ( εταιρείας πληροφορικής), ο κ. Γιώργος Γεράρδος, της εταιρείας « Πλαίσιο» και ο κ. Σάκης Καλλιντσάντσης της Ελληνικής Τεχνοδομικής.

Καθόλου άσχημη συγκομιδή για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που καθώς βρίσκεται μια ανάσα προ της εξουσίας « ξεχνάει» τα περί « διαπλοκής» και οργανώνει σε όλα τα επίπεδα τις σχέσεις του με την επιχειρηματική τάξη. Το τραπέζι στο σπίτι του επιφανούς στελέχους του Λάτση, άλλωστε, δεν ήταν το πρώτο που είχε οργανωθεί και, προφανώς, δεν θα είναι και το τελευταίο.

Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόταν από τον Γιάννη Ραγκούση και την υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας Ντίνα Λάζαρη. Εντύπωση προκαλεί που δεν πήρε μαζί του Λούκα και Χρυσοχοΐδη, πλην, όμως, και αυτοί κάνουν τις δικές τους επαφές με τους επιχειρηματίες.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :

Έχουν πολύ πλάκα τελικά στο ΠΑΣΟΚ. Όπως διαβάζουμε στις σημερινές εφημερίδες έχει «ξεσπάει πόλεμος για τα περίπου 1.000 (όπως τα υπολογίζει το ΠΑΣΟΚ) γκόλντεν μπόις του κρατικού μηχανισμού, με αφορμή τις προχθεσινές εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα περικόψει τους μισθούς τους, βάζοντας ανώτατο «πλαφόν». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκήσει ακόμη και ένδικα μέσα για τις αμοιβές, μισθούς και μπόνους, των γκόλντεν μπόις που έχει διορίσει η κυβέρνηση σε ΔΕΚΟ και ελεγχόμενους από το Δημόσιο Οργανισμούς και τράπεζες.

Την ίδια στιγμή, μετά τις συναντήσεις με τον κ. Βγενόπουλο, εμείς μαθαίνουμε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου έχει αποκτήσει μυστικοσυμβούλους (που του λένε τι να πει και τι να μην πει για οικονομικά και τράπεζες) τον κ. Απόστολο Ταμβακάκη και τον κ. Νίκο Καραμούζη, τώρα στην Eurobank, τέως υποδιοικητές της Εθνικής επί Καρατζά. Προφανώς, στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται περί golden boys.

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.antinews.gr/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ.

Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - ο Λαός στην Εξουσία !

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS είπε...

ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !!!

www.ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html


ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ)

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_9300.html