14 Μαρ 2009

Ένας ο θεός, ένας ο τραπεζίτης του, ένας και ο περιούσιος λαός.

http://aftermathnews.files.wordpress.com/2008/11/david_rothschild.jpg

Ο ένας, ο μοναδικός προφήτης, του θεού του χρήματος, έρχεται στην Αθήνα για κήρυγμα, προσκεκλημένος από την Εθνική Τράπεζα, και το Megaron Plus!
Ο βαρόνος David de Rothschild, τον οποίο έπλασε ο θεός, για τραπεζίτη, αφού έχει δηλώσει ότι η εξήγηση για την μακραίωνη τραπεζική δραστηριότητα της οικογένειας του βρίσκεται στο DNA του.
Με την επίσκεψη του τραπεζίτην που τον έπλασε ο θεός ξεβρακωθήκαν όλοι. Αναρχικοί, κουκουλοφόροι , ψευτοεπαναστάτες, σέχτες, Αλέκος –Αλέξης- Αλέκα, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Η προσωποποίηση του προβλήματος, αντιμετωπίζεται με σεβασμό από όλους και με εορταστικά επεισόδια από τους «υπηκόους του» .
Η ελληνική κοινωνία πρέπει να αντιδράσει.
Το διαδίκτυο μπορεί να κινητοποιήσει τον κόσμο.
Ο αρχι-εγκληματίας της παγκόσμιας τραπεζικής Χούντας πρέπει να αποδοκιμάστει.
Η ευγενής πρόσκληση που αποστέλλουν οι διοργανωτές έχει ως εξής:

Ένας διάσημος τραπεζίτης καλεσμένος του Megaron Plus! Διάλεξη του Γάλλου τραπεζίτη David de Rothschild
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009, Ώρα έναρξης 7 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 6 μ.μ.
Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης αρχίζει μισή ώρα νωρίτερα
Η διάλεξη θα γίνει στα αγγλικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

"Με το βλέμμα στραμμένο στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την εποχή μας, το Megaron Plus καλεί το κοινό του να παρακολουθήσει μια διάλεξη που θέτει στο επίκεντρο την σύγχρονη παγκόσμια οικονομική κρίση και τα διδάγματα που μπορούμε να πάρουμε από αυτήν.
Η ιδιαίτερη αυτή συνάντηση με πρωταγωνιστή τον Γάλλο τραπεζίτη και Πρόεδρο του Ομίλου Ρότσιλντ (Group Rothschild) Νταβίντ ντε Ροτσίλντ (David de Rothschild) θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η διάλεξή του θα έχει θέμα «Τι μας διδάσκει η οικονομική κρίση».
Τη διάλεξη θα προλογίσουν οι κ.κ.: Ιωάννης Μάνος, δικηγόρος & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής και Τάκης Αράπογλου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
H διάλεξη του Νταβίντ ντε Ροτσίλντ πραγματοποιείται με τη χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης.
Ο Νταβίντ Ρενέ Τζέιμς ντε Ροτσίλντ είναι γόνος της γνωστής οικογένειας τραπεζικών Ρότσιλντ και παντρεμένος με την πριγκίπισσα Ολίμπια Αλντομπραντίνι, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1942 στη Νέα Υόρκη και είναι γιος του Βαρόνου Γκι ντε Ροτσίλντ (1909-2007). Το 1966 αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών του Παρισιού. Το 1982, λίγο καιρό αφού άρχισε να δουλεύει στην εταιρία του πατέρα του στο Παρίσι, η τότε γαλλική κυβέρνηση κρατικοποίησε όλες τις τράπεζες. Με ένα εκατομμύριο δολάρια κεφάλαιο και πέντε υπαλλήλους, ο Νταβίντ ντε Ροτσίλντ κατάφερε να δημιουργήσει την επιχείρηση από την αρχή.
Η καινούργια επιχειρηματική τράπεζα Rothschild & Cie θα επωφεληθεί του κύματος ιδιωτικοποιήσεων του 1986 για να αναπτυχθεί και να γίνει μία από τις κυρίαρχες γαλλικές επιχειρηματικές τράπεζες.
Σήμερα, μετά τη συγχώνευση της γαλλικής οικογενειακής επιχειρηματικής τράπεζας με την βρετανική το 2003, ο Νταβίντ ντε Ροτσίλντ διευθύνει τις τράπεζες Rothschild & Cie και NM Rothschild & Sons, τράπεζες με παγκόσμια παρουσία.
Το όνομα Ρότσιλντ είναι συνυφασμένο με τις τραπεζικές εργασίες. Στα μέσα του 18ου αιώνα, ο Μάγερ Αμσελ Ρότσιλντ άνοιξε στη Φρανκφούρτη το πρώτο κατάστημα τραπεζικών εργασιών της οικογένειας. Στα τέλη του 18ου αιώνα, ένας από τους πέντε γιους του, ο Νέιθαν Ρότσιλντ, πήγε στη Βρετανία για να αναζητήσει την τύχη του. Από τα άλλα τέσσερα αδέλφια του, ο ένας έμεινε στη Φρανκφούρτη και οι άλλοι τρεις σκορπίστηκαν στο Παρίσι, στη Βιέννη και στη Νάπολι.
Τη δεκαετία του 1820, οι Ρότσιλντ έδωσαν αρκετά χρήματα στην Τράπεζα της Αγγλίας για να αποτρέψει μια κρίση ρευστότητας. Πάντοτε, η διαχείριση τους χαρακτηριζόταν από συστηματικότητα και συνέπεια κυρίως δε από μια αίσθηση μέτρου.
Ο Νταβίντ ντε Ροτσίλντ ζει μεταξύ Παρισιού και Λονδίνου, είναι ένας καλός οικογενειάρχης –έχει έναν γιο που θα μπει στην επιχείρηση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τρεις κόρες– και είναι μανιώδης παίκτης του γκολφ. Από το 1977 έως το 1995 διετέλεσε δήμαρχος του Πον-Λεβέκ στα Καλβαντός της Γαλλίας. Από το 2007 είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Μνήμης της Σόα (του Ολοκαυτώματος), ενώ τον περασμένο Ιανουάριο χρίστηκε Αξιωματούχος της Λεγεώνας της Τιμής. Εμπλέκεται επίσης σε πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες, χρηματοδοτώντας έρευνες για την εξάλειψη ασθενειών του εγκεφάλου και διαταραχών του μυελού των οστών.
Όταν ρωτούν τον Νταβίντ ντε Ροτσίλντ σε ποιο σημείο του πλανήτη θα έστελνε ο ίδιος τα παιδιά του σήμερα, απαντά: «Θα έστελνα ένα στην Ασία, ένα στην Ευρώπη και ένα στις ΗΠΑ», λέει. «Και αν είχα περισσότερα παιδιά, θα έστελνα ένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

deltio11

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..... ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: