14 Μαρ 2009

ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ Κ....

"... Εάν κάποιος αποφάσιζε να διαβάσει με προσοχή την προκήρυξη του ’’ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ’’, θα διαπίστωνε ότι έχει στα χέρια του την σοβαρότερη και την πιο έντιμη οικονομική ανάλυση των τελευταίων ετών. Τόσο σοβαρή, που φοβάμαι ότι η άγνοια ενός μεγάλου τμήματος του δημοσιογραφικού κόσμου και η υποτέλεια ενός άλλου, εγκλωβισμένου στην χειραγώγηση του αστικού καθωσπρεπισμού, δεν θα επιτρέψουν την σοβαρή ανάγνωση και ανάλυση..."

"...Είναι, επιμένω, η σημαντικότερη οικονομική ανάλυση που έχει γίνει ποτέ, από άτομο αριστερής ιδεολογίας τα τελευταία χρόνια, ανώτερου επιπέδου εκείνων της 17 Νοέμβρη. Ο συντάκτης της προκήρυξης, με τρόπο εντυπωσιακό και πολιτικά ώριμο, κάνει μία απίστευτα λεπτομερή ανάλυση όλων των μεταλλάξεων του παγκόσμιου καπιταλισμού των τελευταίων ογδόντα ετών..."

"...Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του ρόλου του Δ.Ν.Τ., της παγκόσμιας τράπεζας, της ομηρίας των κυβερνήσεων, της κακής οικονομίας των "υποσαχάριων" κρατών της Αφρικής και των κρατών της Λατινικής Αμερικής...........

"...Στην προκήρυξη περιέχονται λέξεις και νοήματα που έχουν εξαφανιστεί από το σύγχρονο πολιτικό λεξιλόγιο, και ένα τέτοιο κείμενο αν το αντιληφθούν οι ταλαιπωρημένοι πολίτες της σύγχρονης ελληνικής καθημερινότητας, ίσως οι ίδιοι γίνουν αιτία να μη χυθεί άλλο αίμα..."

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ,
ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ , ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ .

[5.bmp]

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΚΗ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ" ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ?

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ , ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΜΠΕΧΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ". ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ... ΜΑΡΞ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: