17 Μαρ 2009

ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ?


Νέο μέτωπο με το ΚΚΕ άνοιξε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος στη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στο Γρηγόρη Φαράκο, υποστήριξε ότι η εξουσία του ΚΚΕ θα ήταν πιο αιματηρή αν την καταλάμβανε μετά τον εμφύλιο πόλεμο.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι αν επικρατούσαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ η χώρα μας θα ήταν σήμερα σε μια αντίστοιχη κατάσταση με τις χώρες του πρώην σοσιαλιστικού μπλοκ.

Το ΚΚΕ απαντώντας χαρακτηρίζει παραλήρημα, τα όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, και σημειώνει: "Φαίνεται ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, έχει αναλάβει αντι-κομμουνιστικό καταμερισμό, μαζί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Άξιοι! Πρέπει, όμως, να πει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αν συμφωνεί με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο. Η σιωπή θα είναι συνενοχή."

ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΝΙΚΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ?
ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ .

ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ... ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ , ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια: