15 Απρ 2009

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ - Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραβιάσεις

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας για τις τουρκικές υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπανιάς και Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Με αφορμή τις προκλητικές -όπως τις χαρακτηρίζουν- υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στις 13-4-09, σε ύψος μέχρι και 400 μέτρα στα δύο ελληνικά νησιά, οι δύο βουλευτές σημειώνουν πως «οι προκλητικές αυτές ενέργειες της Άγκυρας φαίνεται ότι πολλαπλασιάζονται το τελευταίο διάστημα, εστιάζονται όλο και περισσότερο στα νησιά Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και Φούρνοι, υποδηλώνοντας πιθανότατα και την έμπρακτη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας τους, στο πλαίσιο της επικίνδυνης τακτικής των “γκρίζων ζωνών”, την οποία προβάλλει η γειτονική χώρα».

http://www.antinews.gr/

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΜΕΤΑ ΤΟ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠ.... Η ΒΟΥΛΗ" ΤΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΤΙΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΕΙΠΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....

..... ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ .... ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ? ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ? ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: