15 Απρ 2009

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από τα Σκόπια - ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων, περιγράφοντας μια εικόνα αναταραχής στη χώρα. Για σύγχυση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων κάνει λόγο η Αθήνα και τονίζει ότι πλήττονται για μια ακόμη φορά οι διμερείς σχέσεις.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τους Σκοπιανούς να αποφεύγουν τα ταξίδια και τη διαμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλες ελληνικές πόλεις, λόγω «των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες».

Σε περίπτωση που τα ταξίδια και η διαμονή στην Ελλάδα είναι απαραίτητα, το υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους πολίτες των Σκοπίων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε ασφαλές μέρος, να αποφεύγουν τα αστικά κέντρα και περιοχές, όπου λαμβάνουν χώρα διαδηλώσεις και αναταραχές και να αποφεύγουν να βρίσκονται σε χώρους, οι οποίοι συχνά αποτελούν στόχο επιθέσεων.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με κύμα εσωτερικών αναταραχών, βίαιων διαμαρτυριών και ένοπλων επεισοδίων, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακινδύνευση της ιδιοκτησίας και της προσωπικής ασφάλειας πολλών ατόμων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Γ.Κουμουτσάκος δήλωσε για το θέμα: «Ο κ. Μιλόσοσκι στις 10 Απριλίου δημοσιεύει επιστολή του προς την υπουργό Εξωτερικών, με την οποία ζητά ενίσχυση της επικοινωνίας των δύο λαών και της διμερούς τουριστικής συνεργασίας. Πέντε ημέρες μετά, για λόγους που μόνον ο ίδιος γνωρίζει παραπληροφορεί σκοπίμως τους πολίτες της χώρας του, προτρέποντάς τους να μην επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο κ. Μιλόσοσκι προφανώς τελεί σε σύγχυση. Δεν μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά του. Το σοβαρό συμπέρασμα είναι ότι οι κυβερνώντες στα Σκόπια δεν έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν τον χειρότερο εαυτό τους, πλήττοντας για μια ακόμη φορά τις σχέσεις με την Ελλάδα».

http://www.tanea.gr

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ .

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΖΟ , ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΨΙΝΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ (Ή ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ).

ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ..... ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ , ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkBx-dwjEyigFy1E7qR7noybsSThy5qqkqlNuTUlVw6lN_4KGO3UP7GdZ1SFEvLIwlJMlg2rUi9w7dVJlRYGFJvQXhYKM3UPZJR1t7rF0g3kIQUK_iJK5sCHTvc9LhBBmwXBHR9MQ7cx8/s400/e.jpg

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΡΝΙΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΑΡΝΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: