19 Μαΐ 2009

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΚΚΕ - ΠΑΣΟΚ

Σκληρή επίθεση κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΛΑΟΣ με αφορμή τις αναφορές περί εμπλοκής του ΚΚΕ στην υπόθεση «Γερμανός» εξαπέλυσε χθες η κ. Αλέκα Παπαρήγα, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σχετικά με τα προβλήματα και τις προτάσεις του κόμματος για την υγεία και την ασφάλιση. Η κ. Παπαρήγα κάλεσε τα δύο κόμματα εάν έχουν στοιχεία να τα προσκομίσουν στη Δικαιοσύνη και έκανε γνωστό ότι πρόσφατα ο ΣΔΟΕ πραγματοποίησε ελέγχους στις εκδοτικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ.

Ανάλογη ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σημειώνεται πως καίτοι αρνήθηκε να προσθέσει κάτι στις αιτιάσεις των κ. Πάγκαλου και Καρατζαφέρη υπογράμμισε με νόημα ότι «θα αφήσω να απαντήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση»...

Η κ. Παπαρήγα από την πλευρά της τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν είναι επιχείρηση και διερωτήθηκε εάν έχουν γίνει εφοριακοί έλεγχοι σε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Αναφέρθηκε ακόμη και στην έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην οποία γίνεται λόγος για ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ΚΚΕ, χρεώνοντας στο ΠΑΣΟΚ ότι έχει αναλάβει την επίθεση εναντίον του κόμματος για λογαριασμό των ΗΠΑ. Αφησε σοβαρές υπόνοιες για το αδιάβλητο της εκλογής του κ. Γ. Παπανδρέου στη θέση του προέδρου του Κινήματος από την κομματική βάση και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ολόκληρες οικογένειες πήγαν να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη απλώς για να εμφανιστούν ρουσφετολογικά σαν ονόματα». Μιλώντας για την εσωτερική πολιτική κατάσταση, η γ.γ. του ΚΚΕ επιτέθηκε σε όλα τα κόμματα, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «Βαβυλωνία» απόψεων, ενώ για τους Οικολόγους σημείωσε ότι «δεν ξέρουμε τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: