19 Μαΐ 2009

ET3 Ο Θανάσης Βέγγος ανοίγει την καρδιά του

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει απόψε τους τηλεθεατές του τρίτου κρατικού καναλιού, καθώς ο τελευταίος σπουδαίος ηθοποιός της μεγάλης γενιάς του ελληνικού κινηματογράφου σπάει τη σιωπή του.

Ο Θανάσης Βέγγος, ο άνθρωπος που χαρίζει αβίαστα το γέλιο στους Έλληνες εδώ και πολλές δεκαετίες, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσω της νέας επιμορφωτικής σειράς της ΕΤ3 με θέμα τη Θεσσαλονίκη και δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από 25 ολόκληρα χρόνια στην εκπομπή “Απόψε με τον Τέρενς Κουίκ”. Στις 23.30 ο γνωστός δημοσιογράφος υποδέχεται τον κορυφαίο ηθοποιό, που βγαίνει από την “τηλεοπτική δημοσιογραφική απομόνωση” και συζητούν για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, το μακεδονικό ζήτημα, τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εμπειρίες του, αλλά και για πιο ανθρώπινα θέματα, όπως τα δύο μονάκριβα εγγονάκια του.
Στη συζήτηση συμμετέχει και η Κάκια Ιγερινού, δημιουργός και συγγραφέας της νέας σειράς των 30 επεισοδίων που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο κανάλι, η οποία διηγείται απίστευτα περιστατικά που έχει ζήσει στα γυρίσματα με τον Θανάση Βέγγο, ενώ ο μόνιμος συνεργάτης του Γιώργος Σταυρόπουλος μιλά για τις δικές του εμπειρίες δίπλα στον μεγάλο σταρ του σινεμά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: