30 Ιουλ 2009

Επιχείρηση για απομάκρυνση μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας

http://anemologites.com/wp-content/uploads/2009/05/epeisodia_inside.jpg

43 οι συλληφθέντες από την αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας
. Την ίδια ώρα κλιμάκιο της ΥΠΕΕ βεβαίωσε φορολογικές παραβάσεις σε βάρος ιδιοκτητών κτιρίων γιατί εισέπρατταν χρηματικά ποσά από τους αλλοδαπούς για να τους επιτρέπουν την παραμονή τους.

Σαράντα τρία άτομα κρατούνται από τους αλλοδαπούς οι οποίοι απομακρύνθηκαν το πρωί από τα σπίτια της οδού Σαχτούρη και της οδού Βερανζέρου στην Αθήνα, προκειμένου να απελαθούν γιατί βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας.

Επίσης, στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο ένας Αφγανός που επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον αστυνομικού και δύο ακόμη άτομα που συνελήφθησαν στην οδό Βερανζέρου για έκδοση και κατοχή πλαστών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν 40 γραμμάρια ηρωίνης κατανεμημένης σε συσκευασία έτοιμη για εμπορία, 100 πλαστά διαβατήρια, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο εκτυπωτές που χρησιμοποιούνταν για την έκδοση πλαστών διαβατηρίων, ένα «λάπτοπ», ένα μαχαίρι και 1.000 ευρώ.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 120 αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αττικής, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, την Τροχαία, τα ΜΑΤ και την Ομάδα ΔΕΛΤΑ. Επίσης συμμετείχε κλιμάκιο της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) και κλιμάκιο του δήμου Αθηναίων.

Από τους υπαλλήλους της ΥΠΕΕ βεβαιώθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε βάρος των ιδιοκτητών των δύο κτιρίων γιατί εισέπρατταν χρηματικά ποσά από τους αλλοδαπούς για να τους επιτρέπουν την παραμονή τους εκεί χωρίς να τα δηλώνουν στην Εφορία. Οπως δήλωσε εκπρόσωπος του δήμου, οι αλλοδαποί πλήρωναν 5-7 ευρώ ο καθένας την ημέρα για να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και ανύπαρκτη υποδομή υγιεινής.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν για την απομάκρυνση μεταναστών από περισσότερα από τριάντα σπίτια στην Αθήνα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί από τη νομαρχία και το δήμο ως εστίες μόλυνσης, επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

Τα σπίτια, μετά την απομάκρυνση των αλλοδαπών, καθαρίζονται και απολυμαίνονται από συνεργεία του δήμου και όσα είναι ιδιόκτητα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη για τη φύλαξή τους ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα διώκονται ποινικά. Επίσης, για όλους θα γίνει έρευνα από την ΥΠΕΕ για να διαπιστωθεί αν φοροδιαφεύγουν, εισπράττοντας και αυτοί χρήματα από τους αλλοδαπούς.

Εξω από το σπίτι της οδού Βερανζέρου, στις 2.30 μμ σημειώθηκαν επεισόδια όταν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη των μεταναστών και προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιβίβασή τους στις «κλούβες» της Αστυνομίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών και απώθησαν τους διαδηλωτές, ενώ στο σημείο πήγε και εισαγγελέας.

http://assets.tanea.gr/files/2009-04-22/thumbs/metanastes_450x.jpg

ΠΗΓΗ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΜΑΧΑΙΡΙΑ , ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΓΚΕΤΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" .....

ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ" ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.

ΣΟΜΑΛΙΚΕΣ , ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ , ΑΙΘΙΟΠΙΚΕΣ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ..... ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ? Ή ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ 8 ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ? ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ? ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ? ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ? ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ? ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ?

ΔΙΑΛΕΞΕ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ Ή ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ? ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ , ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

http://www.avgi.gr/images/photoarchive/2009/3/27/EVAA_EPEISODIA_ALODAPOI8759_low.jpg

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ , ΑΜΑΧΗΤΙ .... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ? ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: