30 Σεπ 2009

Η "ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://www.parapolitika.gr/files/images/loverdos_papandreou_2002.jpg

..... νέο πονοκέφαλο στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί το περιεχόμενο συνέντευξης που έδωσε χθες το μεσημέρι στο ραδιοφωνικό σταθμό ANT1 ο υποψήφιος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, χωρίς να γνωρίζει ότι η Λούκα Κατσέλη είχε διαψεύσει τη δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, έσπευσε να την υιοθετήσει και να τη χαρακτηρίσει καλή. Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «υποστηρίζει την πολιτικότητα αυτών των συμπεριφορών», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα ως δικηγόρος να υπερασπιστεί τους «συλληφθέντες».

«Εγώ υποστηρίζω την πολιτικότητα αυτών των συμπεριφορών. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ως επαγγελματίας -ας πούμε- να υπερασπιστώ, αρκεί να μην υπάρχει φόνος έτσι; Στο φόνο αλλάζω, κύριε Τριανταφυλλόπουλε, εκεί έχω δισταγμό να δεχθώ οτιδήποτε» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, σπεύδοντας εν συνεχεία να υιοθετήσει «ως καλές» τις δηλώσεις που υποτίθεται είχε κάνει η Λούκα Κατσέλη για τους «συλληφθέντες» στη γιάφκα του Χαλανδρίου: «Και νομίζω ότι η Λούκα καλές δηλώσεις έκανε, αν καλά διάβασα, γιατί είδα σήμερα κάτι». Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος για να τον ενημερώσει ότι οι δηλώσεις αυτές δεν ήταν της Λούκας Κατσέλη.

«Όχι, δεν είναι δικές της οι δηλώσεις. Κάποιοι χάκερ μπήκαν, λέει, στο δικό της σύστημα εκεί και έβαλαν αυτή τη δήλωση, χωρίς να το έχει κάνει» σχολίασε ο δημοσιογράφος και ο Α. Λοβέρδος απάντησε: «Α, δεν την έχει κάνει; Ok, δεν τον ξέρω. Το άκουσα το πρωί στο ράδιο τι έχει κάνει. Εν πάση περιπτώσει, εγώ μένω ακέραιος στις απόψεις μου σε ό,τι αφορά τα θέματα αυτά, κανείς δεν κατηγορεί κανέναν, εάν δεν είναι διαδικαστικά βεβαιωμένο ότι ευθύνεται για τις πράξεις που του καταμαρτυρούν. Και αντίθετα, σε προεκλογική περίοδο τέτοιου είδους -ας πούμε- μαγκιές και υπερβολές πάντα είναι σε βάρος του ανθρώπου. Και εγώ είμαι αντίθετος».

ΠΗΓΗ

ΑΡΑ , ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ή ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΑΣ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΑΥΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ?

ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ , ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 20ΧΡΟΝΟΥΣ Ή ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ) ..... ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ" : ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ 17Ν ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ? 20 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ? "ΠΑΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ? ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΑΝΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Ή ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ , ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ , ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" , "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" , "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" , "ΑΝΤΙΦΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΡΟΖ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΟΥΣ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxPHq6tGfYMEA7ALX_WrhZjGIUGZRtvGNKDQZw0mD9MpT_Qp3_olkgIU9E9o5amRGvGIDCL_MvSX-GOqYZe6yYDj0xZpfTW8-ur9Fydb6OsH560OEZDylh5l9YLuOzGP0ieFaidxLZydNQ/s400/bomb.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η "ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: