6 Μαρ 2009

"Από την ιδεολογική τρομοκρατία στις διώξεις και «εκτελέσεις»"


[logo.gif]


Είναι γνωστό ότι κάθε καθεστώς δεν μπορεί μόνο με την βία να επιζήσει. Έχει ανάγκη και το ιδεολογικό, καθώς και το ηθικό τσιμέντο. Η παραγωγή αυτού του τσιμέντου είναι δουλειά των θεωρητικών ηθικολόγων του καθεστώτος.

Σήμερα οι καλύτεροι παραγωγοί των ιδεολογημάτων και της «ηθικής» του πλανητικού ιμπεριαλισμού είναι οι ενσωματωμένοι «αριστεροί», όλοι αυτοί που ακτινοβολούν όλες τις αποχρώσεις των «αριστερών μεταμφιέσεων... Η «αριστερή» κουκούλα είναι η πλέον παραγωγική και αποτελεσματική…

Αυτή η νεοταξική «αριστερά» παράγει και αναπαράγει όλα τα σύγχρονα, τρομοκρατικά ιδεολογήματα της αυτοκρατορικής Νέας τάξης: «εθνικισμός», «ρατσισμός», «τρομοκρατική απειλή» κ.λπ., όλα επενδυμένα με τα χρώματα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «ελευθερίας»: οι πλέον κατακρεουργημένες ηθικές έννοιες…

Αυτή η «αριστερά», σήμερα, όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά, αποτελεί την πέμπτη φάλαγγα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας: παράγει το ιδεολογικό τσιμέντο αυτής της βαρβαρότητας, τρομοκρατεί την κοινωνία, στοχοποιεί τους αντιπάλους της Νέας Τάξης και ταυτόχρονα συγκροτεί και τα αποσπάσματα των τρομοκρατικών διώξεων και επιθέσεων.

Με πιο απλά λόγια: προλειαίνει τα έδαφος τρομοκρατικά, στιγματίζει πολιτικά (στοχοποιεί) και «εκτελεί» πρακτικά, μέσω των συγκροτημένων και κατευθυνόμενων συμμοριών (κουκουλοφόρων κ.λπ) και μέσω άλλων ποικίλων διώξεων: Συκοφαντίας, πολιτικού κανιβαλισμού και αφορισμού, δολοφονικών επιθέσεων καθώς και δικαστικών διώξεων: Όπως οι μηνύσεις και αγωγές.

Όποιος δεν αποδέχεται τις «ιδέες» και τις «αξίες» του κατεστημένου μονοπωλίου της «αριστεράς» (το προπαγανδιστικό υλικό του πλανητικού κεφαλαίου) πρέπει να εξοντωθεί και να αφανιστεί: Πρώτα με την ιδεολογική τρομοκρατία, μετά με την πολιτικό στιγματισμό και στο τέλος με διωκτικά και κατασταλτικά μέτρα.

Φυσικά για να είναι πιο αποτελεσματική αυτή η τρομοκρατία και η πολιτική δίωξη πρέπει να κατασκευαστούν και οι «δαίμονες» και «διάβολοι». Έτσι κατασκευάζουν και επιδοτούν πολιτικά διάφορα «σκιάχτρα»: «φασιστικά» και «ακροδεξιά».

Δαιμονοποιούν τρομοκρατικά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την στιγματίζουν. Κάθε κοινωνική αντίδραση στιγματίζεται σαν «ρατσιστική» και «ακροδεξιά». Ολόκληρες συνοικίες στοχοποιούνται σαν ακροδεξιές επειδή οι κάτοικοί τους «τόλμησαν» να συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για τον εφιάλτη που ζούνε. Παράδειγμα: Οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα.

Οι πιο μακάβριες γκριμάτσες αυτής της νεοταξικής πέμπτης φάλαγγας είναι οι «ιοί» της «Ελευθεροτυπίας» και οι μασκοφόροι του Σόρος: το indymedia.

Τρομοκρατούν ιδεολογικά, φακελώνουν και στιγματίζουν πολιτικά, στοχοποιούν, απειλούν και καθοδηγούν τις διάφορες παρακρατικές κουκουλοφόρικες συμμορίες.

Τα γραπτά των «Ιών», δεν εξωραϊζουν απλώς τα πλανητικά εγκλήματα, ούτε αναπαράγουν απλώς τα τρομοκρατικά αυτοκρατορικά ιδεολογήματα. Επιτελούν και πιο «πρακτικό έργο»: στιγματίζουν οτιδήποτε σκέπτεται και κινείται εκτός των νεοταξικών πλαισίων και στοχοποιούν ιδέες, τοπικές κοινωνίες και πρόσωπα. Ιδιαίτερα εκείνους που αποκαλύπτουν το ρόλο τους και τα σχέδια των αφεντικών τους.

Μέσα σε αυτή την προβοκατόρικη, δοσίλογη στρατηγική εντάσσεται και η στοχοποίηση του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους:

1. «Ιοί» και indymedia, μοχθούν, από την πρώτη μέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ, συστηματικά και τρομοκρατικά, να το εντάξουν στα κατασκευασμένα τους «σκιάχτρα»: «Ακροδεξιοί», «φασίστες», «εθνικιστές», «ρατσιστές» κ.λπ

2. Στη σημερινή φάση της τρομοκρατικής έξαρσης το indymedia, ως κοινοί τραμπούκοι απειλούν: απειλεί:

«Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή… Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...»

3. Τα ίδια αναπαράγουν, μετά και «Ιοί», θυμίζοντας την έδρα του ΡΕΣΑΛΤΟ: «το εξαρχιώτικο «Ρεσάλτο»...»

Δηλαδή και οι δύο τρομοκρατικές εστίες «δείχνουν» την «έδρα» του ΡΕΣΑΛΤΟ και «αγανακτούν» για το γεγονός ότι μέσα στο «κράτος των Εξαρχείων» τολμά να μιλά!!!

Αν αυτό δεν είναι προτροπή για επίθεση στα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ, τότε τι είναι;

Και η επίθεση ήρθε: Η δικαστική αγωγή εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ…

Τα πράγματα λοιπόν είναι ολοκάθαρα. Ο πρώτος κύκλος των κρίκων της αλυσίδας σχηματίστηκε: τρομοκρατία, πολιτικός στιγματισμός, στοχοποίηση και καθεστωτικά κατασταλτικά μέτρα (δικαστική δίωξη)…

Θα περιμένουμε το δεύτερο κύκλο… "


http://www.resaltomag.gr


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡΣ.


ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΤΟ "Η ΜΕ ΜΑΣ Η ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΤΩΡΑ . ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΙΟΥΣ".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Με αφορμή το άθλιο, κατάπτυστο & συκοφαντικό άρθρο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ http://enet.gr/online/online_text/c=112,id=51227324 Μένος ΜΑΤ, ακροδεξιών της Γεωργίας ΔΑΜΑ έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Καταρχάς η ίδια η λεζάντα «ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ καταδεικνύει ευθύς εξαρχής την προσπάθεια εκ μέρους της εφημερίδας να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες χωρίς καν να παρουσιάσει τις θέσεις των ίδιων των κατοίκων που διοργανώνουν τη συγκέντρωση.Εμείς δε διοργανώσαμε ποτέ καμία αντισυγκέντρωση κατά κανενός, η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org που φιλοξενείται στο server του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με την κρατική συνενοχή χρησιμοποιείται από οργανώσεις για την οργάνωση αντισυγκεντρώσεων κατά των δικών μας νόμιμων & σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Σύνταγμα συγκεντρώσεων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Στις 15.11.2008 ανακοινώνουμε στα ΜΜΕ ότι διοργανώνουμε συγκέντρωση στην Πλατέια Αγίου Παντελεήμονα στις 24.11.2008 στις 17 http://hellasress.blogspot.com/2008/11/24-5.html στην οποία διαμαρτυρόμαστε μεταξύ άλλων για την γκετοποίηση της περιοχής μας όχι από πρόσφυγες που χρησιμοποιεί παραπλανητικά η εφημερίδα αλλά από λαθρομετανάστες.Στις 21.11.2008 μια σειρά οργανώσεων: Νεολαία ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη, «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ», το ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ μαζί με την τοπική επιτροπή 5ου διαμερίσματος Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ίδια ημέρα με τη δική μας ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στον ίδιο χώρο & μια ώρα πριν για να μας διαλύσουν τη συγκέντρωση με την ανοχή της αστυνομίας http://yregreece.blogspot.com/2008/11/2411-400.html & http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=927876 Εμείς συνεπείς στον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων μας όχι μόνο δεν πτοηθήκαμε,αλλά καταφέραμε να διοργανώσουμε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που κέρδισε & την υποστήριξη της κοινής γνώμης,αποτέλεσε αφορμή για ανάλογη εκδήλωση στην Πάτρα & σημείο διαλόγου τόσο στη Βουλή όσο & στην καθημερινότητα.
Στη συνέχεια,ενώ ικανοποιήθηκαν μερικώς τα αιτήματα μας,συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την οργάνωση & δεύτερης συγκέντρωσης στις 08.12.2008 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 17.Ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ήδη από τις 29.11.2008 http://hellasress.blogspot.com/2008/11/blog-post_29.html την στιγμή που εμφανίζεται μια οργάνωση από αυτές που είχαν διοργανώσει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 24.11.2008,η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ» να καλεί πάλι σε νέα παράνομη αντισυγκέντρωση την ίδια μέρα με εμάς & 1 ώρα πριν με τον ίδιο σκοπό πάλι να μας τρομοκρατήσει.Και όλα αυτά τα ανακοινώνει στις 06.12.2008 http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=127460 & http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933020 Η συγκέντρωση μας αυτή αναβλήθηκε για τις 19.01.2009 στις 17 στην οποία αναφέρεται το άρθρο της εφημερίδας λόγω των λεηλασιών που λάμβαναν χώρα στην Αθήνα εκείνη την περίοδο.
Εντωμεταξύ ενημερώσαμε την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους ανωτέρω τραμπουκισμούς πάντα με την αστυνομική ανοχή & ζητήσαμε προστασία.Η κίνηση μας αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μην ανακοινωθεί καμιά αντισυγκέντρωση από καμιά οργάνωση χθες,αλλά παραταύτα να χρησιμοποιηθεί & πάλι η αναρχική τρομοκρατική ιστοσελίδα http://athens.indymedia.org του ΕΜΠ που καλούσε κόσμο πάλι μια ώρα πριν για να μας διαλύσουν τη συγκέντρωση παρακινώντας σε πράξεις βίας http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=973615 & http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=973924
Εμείς παραμείναμε πιστοί στις διακηρύξεις της πρόσκλησης μας http://1.bp.blogspot.com/_yADM-6RA1z4/SXJAnBNsIaI/AAAAAAAAATc/R06CpwcPjSI/s1600-h/GetAttachment.aspx.jpg & δεν υποκύψαμε ούτε στον εκβιασμό ούτε στον εκφοβισμό ούτε σε κανένα τραμπούκο απολογούμαστε & διοργανώσαμε & αυτή τη φορά μια πολύ ωραία συγκέντρωση που & καλύφθηκε δημοσιογραφικά & από εφημερίδες & ιστοσελίδες με φωτογραφίες & τηλεοπτικά τόσο από το http://tvxs.gr/v3592 όσο & από τρίτα μέσα http://youtube.com/watch?v=4C6-5b2MUhw & http://facebook.com/video/video.php?v=1021960545049&oid=55115857291 Τόσοι φωτογράφοι & cameramen γιατί δείξαν υλικό,ενώ της Ελευθεροτυπίας απειλήθηκαν; Βολεύει βέβαια τα μέσα προπαγάνδας & όχι πληροφόρησης να μεταδίδουν πάντοτε ψευδείς πληροφορίες για να καλύπτουν την απουσία πάντοτε της άλλης πλευράς. Η δε διοργάνωση έγινε όπως πάντα από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά οι οποίοι κάλεσαν όλους τους φορείς,όλα τα κόμματα,το 6ο δημοτικό διαμερίσμα Αθηνών & παρά την προσπάθεια λογοκρισίας διαφόρων μέσων ευχαριστούν τις 60 ιστοσελίδες που μας συμπαραστάθηκαν & προέβαλαν & την εκδήλωση μας & τα αιτήματα μας.
Λυπηρό δε γεγονός αποτελεί η συνδρομή της Αστυνομίας στους 50-60 αναρχικούς που μαζεύτηκαν που αντί να τους διαλύσει,για μια ακόμη φορά τους ανέχτηκε υπερασπιζόμενη τους & όχι μόνο αυτό αλλά επιτέθηκε με χημικά κατά ηλικιωμένων κατοίκων της συγκέντρωσης μας που λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ & ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΤΑΝ & ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

http://ventetta.blogspot.com/2009/01/blog-post_1147.html