6 Μαρ 2009

Κοινωνία ώρα αμάθειας και απαξίωσης

Κοινωνία ώρα αμάθειας και απαξίωσης θα μπορούσε να ονομαστεί η πρωϊνή εκπομπή του Mega, όπως ακούσαμε χθες το πρωΐ την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη για την περιοχή μας.
-Θέλοντας ο κ. Καμπουράκης να παραλληλίσει την χθεσινή συνάντηση του αρχηγού για την κρίση με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε επί κυβερνήσεως ΝΔ μεταξύ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τότε πρωθυπουργού και του Ανδρέα Παπανδρέου, ανέφερε τα εξής:
-Τότε περιμέναμε να βγει από το προεδρικό μέγαρο ο Ανδρέας Παπανδρέου για να μάθουμε ακριβώς το περιεχόμενο της έκτακτης σύσκεψης.
-Απογοητευτήκαμε όμως οι δημοσιογράφοι γιατί το θέμα που συζήτησαν οι δύο αρχηγοί δεν αφορούσε κάποια εκλογική διαδικασία ή συνεργασία των δύο κομμάτων, αλλά ήταν… κάτι ασήμαντο τελικά που αφορούσε την Θράκη.
-Και για να ενημερώσουμε τον λεβέντη Κρητικό δημοσιογράφο που γι’ αυτόν προφανώς σημαντικό είναι τα καλώδια της λεβεντογέννας Κρήτης, του αποκαλύπτουμε την ασήμαντη συνομιλία των δύο αρχηγών.
-Η ασήμαντη λοιπόν είδηση είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την συναίνεση του Ανδρέα Παπανδρέου για να εξαγγείλει λίγο αργότερα στη Θράκη την ισονομία και ισοπολιτεία όλων των πολιτών και να ανοίξει το δρόμο της ισότιμης μεταχείρισης και των ίσων ευκαιριών για τις μειονότητες στην περιοχή μας.
-Αλλά για τους δημοσιογράφους των μεγάλων καναλιών το μόνο σημαντικό φαίνεται ότι είναι η εναλλαγή στην εξουσία και η ακατάσχετη εκλογολογία που προσφέρει μία μεγάλη πίτα κρατικών ενισχύσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
-Όσο για την Θράκη, την θυμούνται στα παράξενα, στα ευτράπελα και στην ειδησεογραφία αστυνομικού ενδιαφέροντος.

ΧΡΟΝΟΣ - ΜΙΚΡΟΚΟΜΟΤΗΝΑΙΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: