6 Μαρ 2009

ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ. Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΒΙΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕΝΕΙ .. ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Κάποιοι αισχροί συκοφάντες (TROKTIKO) παρουσιάζουν αυτή την χλιδάτη βιλάρα στην Πεντέλη ως το σπίτι του Αλέκου Αλαβάνου. ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!

Αυτή η βίλα ανήκει σε κάποιον μεγάλο εφοπλιστή ή μεγαλοβιομήχανο, δεν ανήκει στον Αλέκο Αλαβάνο. Ο Αλέκος είναι αριστερός άνθρωπος, υπερασπίζεται τη φτωχολογιά και τους κατατρεγμένους, την εργατική - λαϊκή τάξη και τους λαθρομετανάστες. Πως θα μπορούσε να ζει μέσα σε τέτοια χλιδή? Είναι ποτέ δυνατόν? Θα του επέτρεπε η συνείδηση του να μένει σε τέτοια έπαυλη που χωράει 600ους λαθρομετανάστες πεινασμένους και με βρώμικα ρούχα, χωρίς να φιλοξενεί τουλάχιστον 300ους από αυτούς? Με τι καρδιά θα μπορούσε κάτι τέτοιο?
Ο άνθρωπος είναι αριστερός λέμε, μοιράζει τον ένα από τους δύο χιτώνες του, κομμούνης δηλαδή, από το λατινικό Communis που σημαίνει κοινός, δηλαδή μοιράζομαι τα πάντα με τους συνανθρώπους μου και πεινάω μαζί τους. Αυτό σημαίνει αριστερά, αυτός είναι και ο Αλέκος της αριστεράς, την πραγματικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει και ο ίδιος ο Αλέκος.

Ο Αλέκος δε θα μπορούσε ποτέ να μείνει πουθενά αλλού εκτός από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, που για να δεις Έλληνα πρέπει να έχεις πιάσει το τζόκερ πρώτα. Εκεί μένει, στον Άγιο Παντελεήμονα για να συμπάσχει και να βοηθά τους λαθρομετανάστες συνανθρώπους του, που έχουν την ανάγκη του. Μάλιστα προσπαθεί να βγάλει κάνα φράγκο παραπάνω ζητιανεύοντας για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους φτωχούς λαθρομετανάστες και ιδού η απόδειξη:
Μάλιστα πριν από λίγο μου γνωστοποίησαν ότι μένει σε μία υπόγεια γκαρσονιέρα πολυκατοικίας του 1954, μαζί με 47 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και όλη του την βουλευτική αποζημίωση τη μοιράζεται μαζί τους, καθώς και με άλλους 2.789.834 Μποραμπορανούς, Μάο-Μάο, Παπουονεογουινέους, Πυγμαίους, Απάτσι, Ζουλού, Τούτσι, Μπουργκανοφασιανούς κλπ, που μένουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Εάν είχε χώρο στην γκαρσονιέρα και αυτούς θα φιλοξενούσε!

Είναι μεγάλη καρδιά ο Αλέκος και αριστερός λέμε!

Κρίμα ρε Τρωκτικέ, θα έπρεπε να ντρέπεσαι που συκοφαντείς έτσι έναν άγιο άνθρωπο και μάλιστα αριστερό που ακολουθεί και ακολουθούσε πάντοτε τις αρχές και τα πιστεύω της πολιτικής ιδεολογίας την οποία υπηρετεί χρόνια τώρα με απόλυτη ευσυνειδησία ειδικά στην προσωπική του ζωή όπου εφαρμόζει την αριστερή ιδεολογία, κατά γράμμα.

Πραγματικά κρίμα Τρωκτικέ και να ζητήσεις αμέσως συγνώμη. Στρώσε χαλάκι 5 φορές την ημέρα και ζήτα τουλάχιστον συγνώμη και μετάνοια από τον Αλλάχ, που επίσης συμπαθεί και αγαπά ο Αλέκος, μήπως και σώσεις τουλάχιστον την ψυχή σου. Άντε μπράβο.

http://ygro-pyr.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Προς:- YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Αθήνα, 06.03.2009
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Υπ’ όψη κου. Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Υπ’ όψη κου. Χ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
-Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
Τ.Γ.Α/Γ.Ε.Ν.
-Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Υπ΄οψιν Διοικητου Α.Τ.Θέμα: Η α/ 21.01.09 επιστολή σας με Α.Π.1026/3/14-α καθώς και η
συνάντηση του κου Μαρκογιαννακη με τους κατοίκους της περιοχής
του Αγ. Παντελεήμονα.

Μετά την επίσκεψη σας στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα, την συνάντηση σας μαζί μας και την διαβεβαίωση σας ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση της περιοχής από τον μεγάλο όγκο των Λαθρομεταναστών (και ότι αυτό συνεπάγεται) και όπως εσείς ο ίδιος ανακοινώσατε την λήψη έκτακτων μέτρων για την ελάφρυνση του βάρους που σηκώνουμε, γιατί την εξάλειψη δεν είστε σε θέση να την επιτύχετε, έχουμε να διαπιστώσουμε τα παρακάτω:

Οι περιπολίες που μας αναγγείλατε στα πλαίσια των ‘Άμεσης λήψης μέτρων’ είναι ανεπαρκείς, αποσπασματικές , καθόλου ουσιαστικές και αναποτελεσματικές. Το να εμφανίζονται ομάδες αστυνομικών με αργό βήμα, συζητώντας μεταξύ τους, η με τα κινητά τους τηλέφωνα (που μάλλον βόλτα φαίνεται να κάνουν παρά να περιπολούν), από την μια μεριά της πλατείας και οι όποιοι μετανάστες να φεύγουν από την άλλη για να τους αποφύγουν(ούτε καν τρέχοντας) είναι τουλάχιστον αστείο .Η παρουσία των περιπόλων εξαντλείται στην πλατεία και όχι στους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι γύρω και κάτω από την πλατεία να έχουν γεμίσει μετανάστες. ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΔΕΙΑ αλλά ο ουσιαστικός έλεγχος καθώς και η σύλληψη και απομάκρυνση των λαθρομεταναστών. Στην περιοχή και τους δρόμους πάνω από την πλατεία η αστυνόμευση να είναι εντελώς ανύπαρκτη. Αποτέλεσμα της έλλειψης αστυνόμευσης η ύπαρξη παλιών οικημάτων και διαμερισμάτων που παρελαύνουν ανά εβδομάδα καινούριοι λαθρο-μετανάστες.

Οι περιπολίες γίνονται δυο ημέρες και μετά σταματούν για μια εβδομάδα και ξανά πάλι για 2 ημέρες και πάλι ανυπαρξία οποιουδήποτε αστυνομικού ελέγχου.

Το αποτέλεσμα των ‘περιπολιών σας‘ είναι τέτοιο που και η διακίνηση τεράστιου αριθμού αλλοδαπών συνεχίζεται ανεμπόδιστα. Όλη η περιοχή καθώς και η πλατεία ξαναγέμισε με μεγάλο αριθμό Αφγανών που συνωστίζονται και Αφγανών μικροπωλητών που πουλάνε φαΐ (και τους οποίους κανένας δεν ενοχλεί ούτε η δημοτική αστυνομία) καθώς και η παιδική χαρά .

Κατόπιν όλων αυτών έχουμε να διαπιστώσουμε ότι , η παρουσία σας στην περιοχή μας, την οποία φροντίσατε να καλυφθεί ευρέως από όλα τα Μ.Μ.Ε, καθώς και οι εξαγγελίες των όποιων μέτρων από πλευράς σας , εξυπηρέτησαν επικοινωνιακούς προσωπικούς σας λόγους και τίποτα ουσιαστικό .
Το συμβάν της επόμενης ημέρας της επίσκεψής σας έρχεται να συνηγορήσει στην παντελή έλλειψη πρόθεσης λήψης μέτρων από πλευράς σας καθώς και για τον εμπαιγμό μας .

Την επόμενη ημέρα ομάδα ‘αναρχικών‘;;; γνωστών αγνώστων γύρω στα 40 άτομα, κατηφόρισαν την πλατεία έφτασαν έξω από το Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα, έσπασαν 10 αυτοκίνητα και έφυγαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ‘‘ΜΗΝ ΤΡΈΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ‘‘για να συνεχίσουν σπάζοντας το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και της Εμπορικής. Την ίδια ώρα το Α.Τ. ήταν ενισχυμένο με 70 άτομα (λόγω των γεγονότων στην Πλ. Κύπρου) οι οποίοι μπήκαν μέσα στο Τμήμα και παρακολουθούσαν από τα παράθυρα τους ‘αναρχικούς‘ να σπάνε 10 , όχι 2 η 3 αλλά 10 αυτοκίνητα.

Κατόπιν όλων αυτών, θεωρούμε απαράδεκτο τον εμπαιγμό των κατοίκων της περιοχής μας , από πλευράς του Υπουργείου σας και εσάς προσωπικά, προκλητική και εγκληματική την αδιαφορία σας και θεωρούμε ότι πλεον έχετε όλους τους κατοίκους ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. Δεν είστε σε θέση να προστατέψετε όχι μόνο την αξιοπρέπεια μας, την περιουσία μας, την διαβίωση μας αλλά ούτε την ίδια μας τη ζωή.
Επίσης θεωρούμε χρέος μας την παρούσα να την κοινοποιήσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο , δηλαδή σε κάθε πολίτη της χώρας .

Ευχαριστούμε για το ΤΙΠΟΤΑ που κάνατε και που κάνετε.


Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

agiospanteleimonas@gmail.com
6930 304 442

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=1049