24 Μαρ 2009

"ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ" .....

....ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ , ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΑΧΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ , Ο ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ !

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΛΕΕΙ , ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ....

ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ , ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ... ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ? ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΠΛΑΣΙΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΤΡΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

http://www.parapolitika.gr/files/images/KAKAOYNAKHS.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SGtHCZhfbPI/AAAAAAAAOxw/93vnk3TeQEo/s320/%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: