18 Μαρ 2009

"ΒΡΑΖΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ http://www.defencenet.gr

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ .... Ο NABUCCO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ

ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ . ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΙΣΩΣ ΜΕΣΩ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΝΟΤΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΛΥΣΗ . ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΞ .

ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ .
Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (?) ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: