23 Μαρ 2009

Έκαψαν την τράπεζα για τον γιο του Βούτση - ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

"ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ASPIS BANK ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Αυτός που δεν ιδιοποιείται την συνειδητή επίθεση σαν αξία υποθάλπει συνειδητά την υποδούλωση και την εξαθλίωσή του.
Ξημερώματα Δευτέρας 23 Μαρτίου επανήλθαμε ορκισμένοι (ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΘΕΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΑ , ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ? ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ) για νέα επίθεση με όπλο μας για μια ακόμα φορά την φωτιά και τα εύφλεκτα υλικά. Προκαλώντας ανοιχτά το ιδιώνυμο και τους καινούριους νόμους περί ¨κουκούλας¨ φορέσαμε ξανά τα καταδρομικά μας full face και προχωρήσαμε στον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Aspis Bank επί της συμβολής των οδών Λ. Ποσειδώνος και Μεγίστης στο Καλαμάκι.

Κάποιοι πιστεύουν πως η επίθεση δεν οδηγεί πουθενά. Για εμάς η επίθεση, σε ότι μας καταπιέζει είναι το ελάχιστο χρέος μας. Όποιος δεν αντιδρά αποχαυνώνεται μπροστά στην T.V. (ΠΟΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΤΑ ΤΟΥ ΖΟΡΡΟ) , όποιος δεν ορθώνει περήφανος το ανάστημά του υποκλίνεται υποτακτικά μπροστά στον κάθε εξουσιαστή (ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ) , όποιος δεν...

επιτίθεται αποδέχεται την κανονικότητα, την υποτέλεια του και τους όρους τούτου του κόσμου που του επιβάλουν (ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕ "ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ?) . Τα ψεύτικα χαμόγελα, οι υποσχέσεις, τα υποκριτικά συναισθήματα και τα αηδιαστικά χαρωπά ρομαντικά λόγια (ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ" ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ) είναι ακόμα μια αυταπάτη της προσκυνημένης – παστρικής κοινωνίας. Ο κόσμος δεν κερδήθηκε και δεν πρόκειται να κερδηθεί με προσευχές (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ , Ε ?). Η εκπλήρωση της επιθετικής – εξεγερτικής υποχρέωσης είναι η υπέρτατη αξία για όσους αποζητούν την ουτοπία της αχαρτογράφητης ελευθερίας (ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ "ΠΕΤΑΜΕ" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ).

Μιας ελευθερίας που ονειρεύτηκε και ο σύντροφος μας Γιώργος Βούτσης – Βογιατζής (ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ο οποίος δικάζεται στη 1/04/09 για την ένοπλη ληστεία που διέπραξε στην Εθνική Τράπεζα στο Γκύζη. Κάποιοι λησμονούν πως όσες δίκες και να στήσουν, όσα ιδιώνυμα και να εφεύρουν, όσους νόμους και να ξεθάψουν από τα συρτάρια, όσους γελοίους cowboys με παπάκια και να κουρδίσουν δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανακόψουν την χίμαιρα που διακατέχει το μυαλό του κάθε ελεύθερου ατόμου (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΙΜΑΙΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η Μ...Λ...ΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΥΜΕΡΟΥ) .

Τέλος, αποστέλλουμε ¨θερμό¨ χαιρετισμό στα ¨τσακάλια¨ της Scotland Yard.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΤΣΗ – ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Αναρχική Πρόσκρουση

Κομμάντο Ζύλ Μπονό (Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ ΚΤΛ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΖΟΡΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΑΜΠΟ ΚΤΛ)

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ (ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ .... ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ? ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ) ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: