21 Φεβ 2009

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ .... ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ

[καρατζαφέρης-χέριχέρι.jpg]

Μπορεί να "κατηγόρησε" πριν λίγες μέρες τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου ότι θέλει να κυβερνήσει "για ...τη φουκαριάρα τη μάνα του", ωστόσο, ο ίδιος αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι δεν κάνει τίποτα για... τη φουκαριάρα την υστεροφημία του. Ο λόγος για τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ., Καρατζαφέρη, ο οποίος σε συνέντευξή του που θα φιλοξενηθεί αύριο στο "Έθνος της Κυριακής", δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί ακόμα και το ΠΑΣΟΚ, αν αυτό είναι πρώτο κόμμα και δε σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Με τις δηλώσεις του αυτές ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ επιβεβαιώνει όσους τον αποκαλούν "πολιτικό αλεξιπτωτιστή και καιροσκόπο", ο οποίος δε διστάζει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία προκειμένου να μείνει στη δημοσιότητα και στην εξουσία. Άκρως επικοινωνιακός, γνωρίζει καλά το παιχνίδι των ΜΜΕ από τον καιρό που εργαζόταν ως δημοσιογράφος, ο κ. Καρατζαφέρης ξέρει να προκαλεί και να μένει πάντα στον αφρό της επικαιρότητας. Αυτό κάνει και στην αυριανή του συνέντευξη, όπου δηλώνει ότι αρκετά στελέχη της Ν.Δ θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματός του. Μάλιστα, απορρίπτοντας το σενάριο των πρόωρων εκλογών, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργάστει κάπως-κάποτε και με τη Ν.Δ. Σας μπέρδεψε;

ΠΗΓΗ : ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ (ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΣΤΑΡ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ) , ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΑ .

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ "ΣΤΕΛΕΧΩΝ".

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ :

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΛΑΟΣ) ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ή ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ) ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ (ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ) ?

ΜΕΣΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ..... ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ "ΒΡΩΜΙΚΑ" ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.

ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ , ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: