21 Φεβ 2009

Τρομοκρατική σχιζοφρένεια και τρομολαγνική υστερία

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Ζούμε τη σχιζοφρένεια της διατεταγμένης τρομοκρατίας των αυτοκρατορικών μυστικών υπηρεσιών και την τρομοκρατική υστερία του τηλεθεάματος.
Στρατοί κουκουλοφόρων προβοκατόρων, κάθε λογής παρακρατικές μαριονέτες και ποικίλα πολιτικά και δημοσιογραφικά ενεργούμενα, έχουν βγει για τα καλά στο σεργιάνι.
Κουμπουροφόροι και τραμπούκοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Στην αλυσίδα της κατευθυνόμενης δράσης τους, μετά την επίθεση στον «Αλτερ», προστέθηκαν: μια επίθεση κατά του πανεπιστημιακού κ. Πανούση και περίπου 60 κιλά δυναμίτης μέσα σε εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο.

Στην αλυσίδα της κατευθυνόμενης «δράσης» και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ενεργούμενα και όλοι οι «ειδικοί» του επαγγέλματος της ψευτιάς και της εξαπάτησης.
Οι τρομολαγνικές «θεωρίες» δίνουν και παίρνουν, τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και η φαντασία οργιάζει

Τα τηλεοπτικά κανάλια (αυτό το θέατρο του θεάματος) έχουν δώσει τα «ρέστα τους». Παρελαύνουν όλων των ειδών οι απατεώνες και με το περισπούδαστο ύφος του «ειδικού» τεμαχίζουν την «τρίχα» και μας γεμίζουν με τους ρύπους της σκανδαλολογικής αστυνομικής σεναριογραφίας για να επικαλύψουν και να αποκρύψουν την αλήθεια, την οποία διακρίνει καθαρά όλος ο κόσμος: τόσο ορατή είναι. Την αλήθεια την οποία και οι ίδιοι γνωρίζουν, αλλά μοχθούν (αυτός είναι ο ρόλος των υπηρετών και για αυτό πληρώνονται) να την καλύπτουν πάση θυσία.

Με νύχια και με δόντια όλα αυτά τα γρανάζια» της προβοκατόρικης αυτοκρατορικής μηχανής προσπαθούν να δολοφονήσουν την αλήθεια της πολιτικής σκέψης: ότι αυτή η εφιαλτική τρομοκρατική λαίλαπα που ζούμε είναι αποκλειστικό και καλά σχεδιασμένο έργο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του υποχείριου στις ΗΠΑ, ελληνικού κράτους.
Γι’ αυτό οι «πηγές» που πρώτες παρελαύνουν από τις πασαρέλες των ΜΜΕ είναι τα «αμερικανάκια», τύπου Χρυσοχοΐδη.

ΟΛΟΙ γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την μηχανή παραγωγής τρομοκρατίας, παραγωγής «ομάδων κρούσης» κουκουλοφόρων, παραγωγής αιμοσταγών δολοφόνων με «αντιεξουσιαστικές μάσκες».
ΟΛΟΙ γνωρίζουν του στρατηγούς αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας: Στην θέση του αρχιστρατήγου είναι η CIA.
Οι ηγεσίες των κομμάτων γνωρίζουν.
Το ίδιο και οι νταβάδες.
Και φυσικά πρώτοι απ’ όλους οι «αμερικανοτσιολάδες» και οι μεγάλοι «παπαγάλοι» των ΜΜΕ.

Γνωρίζουν, αλλά μας γεμίζουν παραμύθια και μετατοπίζουν τα πολιτικά ερωτήματα σε αστυνομικά σενάρια και σε στείρους, παραπλανητικούς, μικροκομματικούς ανταγωνισμούς.
ΟΥΔΕΙΣ διερωτάται επάνω σε απλά και πολύ συγκεκριμένα ζητήματα:
α) Το γιατί ξαφνικά ξέσπασε αυτή η τρομοκρατική καταιγίδα.
β). Ποιοι ωφελούνται από αυτά τα τρομοκρατικά εγκλήματα.
γ). πώς γίνεται να υπάρχει τέτοια επιχειρησιακή ικανότητα δράσης. Μπορεί ποτέ «αυθόρμητες» ομάδες τυφλής βίας (για αριστερές ή αναρχικές δεν το συζητάμε) να εμφανίζονται με τέτοιο οπλισμό και υλικά, με τέτοια οργάνωση και υπηρεσιακή ικανότητα;
δ). Είναι δυνατόν ποτέ να μην εντοπίζεται ούτε ένας, όταν ξέρουμε ότι σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν και το χρώμα των εσωρούχων μας;
Είναι δυνατόν να μην εντοπίζεται ούτε ένας κουκουλοφόρος, όταν αυτοί τρομοκρατούν επί χρόνια και μάλιστα «ομαδικά», σε στρατιές 30 και 40 ατόμων;
Το σπουδαιότερο: Όταν οι χώροι αυτών των «συμμοριών» είναι χαρτογραφημένοι από την αστυνομία;

ΟΛΟΙ οι απατεώνες της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των «ειδικών» της έμμισθης διανόησης παρακάμπτουν κάθε πολιτικό ερώτημα και κάθε λογική σκέψη.
Μας στουπώνουν τα κρανίο με αστυνομικά μυθεύματα περί «ανίκανου κράτους» και αστυνομίας, περί αστυνομικών ερευνών και άλλων τέτοιων φαιδρών.
Για τη ταμπακέρα δεν μιλάει κανείς.

Ποιοι κατευθύνουν αυτό το εφιαλτικό τρομοκρατικό όργιο και τι επιδιώκουν;
ΕΑΝ τεθεί σε αυτή την πολιτική βάση το όλο ζήτημα, φωτίζονται τα πάντα. Φωτίζονται ακόμα και οι αγνοούντες την ιστορία, τη θεωρία και τις στρατηγικές επιδιώξεις της τρομοκρατίας: Το προνομιακό ιδεολογικό και πολιτικό όπλο της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ και των κρατών για την υποδούλωση και τρομοκράτηση των κοινωνιών, για εκβιασμούς κυβερνήσεων και πολιτικές αποδομήσεις και το κυριότερο: Για την επιβολή του τρόμου και τη σφυρηλάτηση νέων κατασταλτικών και διωκτικών αλυσίδων.

Πάντα τα καθεστώτα που σαπίζουν προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους με τις σιδερένιες αλυσίδες της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας, αναθέτοντας στις μυστικές υπηρεσίες να ασκούν πολιτική. Και η πολιτική του αυτοκρατορικού κράτους, συνακόλουθα και των προτεκτοράτων ή ημιπροτεκτοράτων του, είναι η κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων και η «κατασκευή» του τρομοθεάματος.

Η αστυνομική αντίληψη τις ιστορίας αντιπροσωπεύει την πιο ακραία μορφή πολιτικής αλλοτρίωσης. Με αυτά τα αστυνομικά κριτήρια και γαργαλιστικά αστυνομικά σενάρια μας στουπώνουν το κρανίο για να μας αλλοτριώσουν πολιτικά και να μη προσεγγίζουμε πολιτικά τις σκευωρίες του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα των κυρίαρχων πλανητικών. Γι’ αυτό «βαπτίζουν» συνωμοσιολογία την πολιτική προσέγγιση της οργανωμένης βίας και προβοκάτσιας των μηχανισμών του κράτους. Επιδιώκουν η πολιτική μας σκέψη να είναι παγιδευμένη στα παιχνίδια των μηχανισμών και στις συνωμοσίες που μας σερβίρουν.

Γι’ αυτό και τα πρόσφατα «δεκεμβριανά» τα διαφήμισαν και τα διαφημίζουν ακόμα οι «αριστεροί» ιπποκόμοι των «νέων ιδεών» σαν «νέα κινήματα». Ακριβώς γιατί αυτά τα «νέα κινήματα» δεν έχουν «πολιτικά υποκείμενα» και ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ, παρά μόνο κουκούλες: Αστυνομικά υποκείμενα, «συνωμοτικά υποκείμενα». Έτσι πίσω από αυτά τα σκέτα υποκείμενα των πυρομανών πλιατσικολόγων και υβριστών των ιδεών, υποκείμενα με κέντρα καθοδήγησης, προωθούνταν οι επόμενοι στόχοι της ολοκληρωτικής τρομοκρατίας και υπονόμευσης των πραγματικών λαϊκών κινημάτων.

Το σημερινό εφιαλτικό καθεστώς που ζούμε με την τρομοκρατική σχιζοφρένεια αποτελεί τη συνέχεια της κατασκευασμένης «εξέγερσης» των κουκουλοφόρων.
Σαν συνέχεια αυτού του «νέου κινήματος» το εμφανίζουν και οι «αμερικανοτσολιάδες» όλων των χρωμάτων της ίριδας.

Προετοιμάζοντας τη συνέχεια του αύριο: ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης και η κοινωνία στο γύψο…

Υ.Γ. Οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ τώρα σκούζουν σαν τις μωρές παρθένες. Τι υποκρισία αβυσσαλέα. Χρόνια και χρόνια χαϊδεύανε τα κεφάλια της κουκούλας, δώσανε στους κουκουλοφόρους ιδεολογική και πολιτική κάλυψη και πλειοδότησαν σε ύμνους υπέρ της «εξέγερσης» των κουκουλοφόρων το Δεκέμβρη και τώρα θρηνούν…

orfni.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: