21 Φεβ 2009

ΑΠΟ ΤΟ TAXALIA


[pressxartis.JPG]

Το press-gr ανανεώθηκε. Τον τελευταίο καιρό έχασε την παλιά του αίγλη και πολύ μεγάλο μέρος της επισκεψιμότητάς του. Για αυτό άρχισε να βάζει, ό,τι του στέλνουν. Αέρα -πατέρα.

Προχθές, αναδημοσίευσε άρθρο που έλαβε από το οικονομικό portal "sofokleous10" (το οποίο παίρνουμε όλοι σχεδόν οι bloggers), με θέμα "η Βαλκανική μαύρη τρύπα των Τραπεζών".

Στο άρθρο αυτό, πρόσθεσε χάρτη στον οποίο η FYROM αποκαλείται με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Είναι πιθανόν, πάνω στη βιασύνη του να μην το πρόσεξε ο Καψαμπέλης ή ο Παπαγιάννης, που κάνουν τις αναρτήσεις.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί αναγνώστες αντέδρασαν.

Εμείς, μετά από αυτό, γράψαμε ΠΟΛΥ ευγενικά το χθεσινό μας άρθρο, με το οποίο καλούσαμε το blog να αλλάξει το χάρτη, πιστεύοντας ότι πρόκειται για αβλεψία.

Αντί αυτού, οι δύο φίλοι, αποφάσισαν όχι μόνο, να μην αλλάξουν το χάρτη, αλλά να διανθίσουν το κείμενο, με τα γνωστά προκλητικά και απολύτως γελοία σχόλια, περί "εθνικιστών", "ελληναράδων" και τις άλλες χοντρομαλακίες, οι οποίες κάποτε προκαλούσαν αντίδραση, τώρα προκαλούν γέλιο. Λες και το γεγονός ότι κάποιος απαιτεί την αναγραφή της ονομασίας, που είναι FYROM τον κάνει "εθνικιστή". Οι μπουρδολόγοι ετικετάδες (που κολλούν ετικέτες όπως "ελληναράς"), έχουν γίνει πολύ ανιαροί και απλώς μικραίνουν τον διαθέσιμο χώρο για γράψιμο στους όρχεις μας.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι με τους καθ'έξιν ηλιθίους, ασχολούνται οι κρατικές υπηρεσίες πρόνοιας και ίσως κάποια ψυχιατρικά ιδρύματα , όχι οι bloggers....

Εμάς μας αφορά, η τακτική που χρησιμοποιεί το λαβωμένο press-gr:

Εφαρμόζει το σύστημα "λέμε καμιά μαλακία, για να εξοργίσουμε τους αναγνώστες, ώστε να μας επισκέπτονται και να μας βρίζουν". "Σύστημα Παπαγιάννη" δηλαδή, ο οποίος μεταφέρει τις τηλεοπτικές πρακτικές του στο χώρο του blogging.

Ζήλεψε την κόντρα troktikou-zougla, κι είπε να στήσει κι αυτός μία.

Άρα,

δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αντί να βρίζετε στα σχόλιά του, απλά μην επισκέπτεστε ποτέ, για κανένα λόγο, το press-gr. Διαγράψτε το από τη μνήμη σας, τα αγαπημένα σας, τη γραμμή διευθύνσεών σας, από παντού. Μην τσιμπάτε σε προκλήσεις. Μην το ξαναεπισκέπτεστε. Αν το επισκέπτεστε για να το βρίσετε, του κάνετε τη χάρη.

Στο χέρι σας είναι. Τόσο απλά. Δείξτε μια φορά ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ότι αντιδράτε όταν "σας περνάνε για μαλάκες". Εσύ αποφασίζεις φίλε μου!!! Αν σε τρώει η περιέργεια, τέτοιους "bloggers" θα έχεις! Όπως και σένα φίλε blogger, που είσαι Μακεδόνας και χαίρεσαι όταν το press-gr βάζει άρθρο σου ! Και μετά πουλάς "Μακεδονισμό" στο taxalia. !

...

Eίναι η τελευταία φορά, που ασχολούμαστε με το press-gr (και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει η μπουρδολογία των "δήθεν σχολιαστών" που θα ακολουθήσει).

Τέλος, θα χαρούμε πολύ αν μας βγάλεις φίλε Καψαμπέλη, από τα προτεινόμενά σου links.


ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ TAXALIA ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΑΡΚΕΤΗ ΑΞΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ .

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ PRESS-GR , ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ .... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

2 σχόλια:

alpha beta είπε...

Φίλοι μας στο στο Press-gr, για δείτε το λιγάκι...

τόσες χιλιάδες χάρτες της Βαλκανικής κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Αυτόν το βλακώδη που έχει τη FYROM με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, βρήκατε να βάλετε;
http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_8433.html
(εννοείται ότι δεν το προσέξατε με τόσα e-mails που παίρνετε, αλλά ώρα να το σβήσετε, ε;)
http://taxalia.blogspot.com/2009/02/press-gr.html

Σχόλιο αναγνώστη στο http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_8433.html

Για να μην λέγονται μαλακίες το χάρτη τον έχει αναρτήσει το press-gr διότι στο άρθρο του σοφοκλέους10 έχει άλλη φωτό
http://sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/%ce%92%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%c2%ab%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%cf%8d%cf%80%ce%b1%c2%bb-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%8e%ce%bd-200902169466

ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;;;;;;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΠ
18 Φεβ 2009 5:55:00 μμ

Σημείωση:
Συγχαρητήρια τόσο στο http://taxalia.blogspot.com που έκανε ανάρτηση για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ & ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ http://press-gr.blogspot.com όσο & στον αναγνώστη που αποκάλυψε την σκευωρία ότι ο χάρτης που εμφανίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία & έχει αναρτηθεί από το http://press-gr.blogspot.com & δεν έχει διορθωθεί παρά τα δεκάδες σχόλια αναγνωστών & τις παραινέσεις τόσο του http://taxalia.blogspot.com όσο & του http://skeftomasteellhnika.blogspot.com δεν έχει καμία σχέση με το http://sofokleous10.gr
Τι έχει συμβεί;
Στις 17.01.2009 στο http://sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/%ce%92%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%c2%ab%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%cf%8d%cf%80%ce%b1%c2%bb-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%8e%ce%bd-200902169466 δημοσιεύεται το άρθρο "Βαλκανική «μαύρη τρύπα» των τραπεζών" που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τα λογότυπα των τραπεζών.
Αυθημερόν γίνεται αναδημοσίευση του άρθρου στο http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_8433.html που συνοδεύεται από μια φωτογραφία των Βαλκανίων με τα Σκόπια να αναγράφονται ως Μακεδονία & την παραπομπή ότι δημοσιεύτηκε στο http://sofokleous10.gr γενικώς χωρίς να δίνεται ο ακριβής σύνδεσμος του άρθρου για να μπορέσει ο αναγνώστης να εξακριβώσει ποιος προωθεί την προπαγάνδα.
Ακολουθούν δεκάδες σχόλια διαμαρτυρίας αναγνωστών όλα με προέγκριση που σημαίνει ότι διαβάζονται για να αποφασιστεί αν θα δημοσιευθούν & αλλαγή καμία ούτε ακόμα & όταν 2 ιστοσελίδες ασχολούνται με την υπόθεση.
Ο ΙΛΙΓΓΟΣ κ.γνωστέ άγνωστε χειριστή του http://press-gr.blogspot.com ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗ ΑΛΛΑ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ.
Αν αποφασίσουμε όλοι οι αναγνώστες όπως εγώ που καθημερινά διάβαζα την εν λόγω ιστοσελίδα να κόψουμε την κακή συνήθεια,αφήστε τον κ.γνωστό άγνωστο να προπαγανδίζει όσο θέλει στην εφημερίδα του 0 ευρώ για τους αναγνώστες.
ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ & ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;

alpha beta είπε...

Το http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_8433.html αφαίρεσε από το χάρτη του τον όρο Μακεδονία από τα Σκόπια http://4.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/SZ9CsYgNgHI/AAAAAAAAjug/syUGFEEWRAo/s1600-h/balkans1.gif
Συγχαρητήρια καταρχάς τόσο στο http://taxalia.blogspot.com που ανέδειξε την προπαγάνδα με συνεχή του δημοσιεύματα http://taxalia.blogspot.com/2009/02/press-gr.html & http://taxalia.blogspot.com/2009/02/press-gr-troktiko-zougla.html & http://taxalia.blogspot.com/2009/02/press-gr-troktiko-zougla_20.html όσο & στα http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/02/press-gr-troktiko-zougla.html & http://greekmacedonians.blogspot.com/2009/02/hellenicrevenge-press-gr-troktiko.html & http://olympia.gr/2009/02/20/press-gr-2 & http://iwnasdragoumis.blogspot.com/2009/02/blog-post_8163.html για τις αναδημοσιεύσεις.