14 Μαΐ 2009

ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Η Ντιλέκ Χαμπίμπ από το ΣΥΡΙΖΑ και η Φανή Τρέλλη από το ΚΚΕ βρίσκονται μέχρι στιγμής στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων που ανακοίνωσαν τις λίστες τους.

-Ψάχνοντας στα ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων όπως των Οικολόγων – Πράσινων και του ΛΑΟΣ, διαπιστώσαμε ότι η Θράκη δεν εκπροσωπείται σε κανένα από αυτά.

-Πολύς λόγος έγινε για την υποψηφιότητα ή όχι της Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και αυτό μένει να το διαπιστώσουμε μόλις ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

-Θα περίμενε κανείς από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και λόγω του εθνικού χαρακτήρα του κόμματός του να έχει έναν υποψήφιο από την ακριτική Θράκη έστω για λόγους συμβολισμού, πράγμα που δεν έγινε.

-Μένει να δούμε πως θα κινηθούν οι μεγάλοι οι οποίοι σε περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις για τις ευρωεκλογές έκαναν και επιλογές από την Θράκη οι οποίες τους έδιναν και πόντους.

-Μεγάλη έκπληξη αναμένεται να έρθει από τους Κυνηγούς οι οποίοι στην πρώτη συγκέντρωση που έκαναν στην Τρίπολη μάζεψαν τόσο πολύ κόσμο στην κεντρική πλατεία που έκανε εντύπωση για τον όγκο της.

-Πάντως οι γκρίνιες έχουν αρχίσει και μάλιστα αιχμές και σχόλια άφησε ο «ηττημένος» των εσωτερικών αρχαιρεσιών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος αν δικαιωθούν τα πραγματικά γκάλοπ μένει εκτός ευρωβουλής.

-Τώρα αναγιγνώσκοντας τα όσα διαρρέουν τα κόμματα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα ξαναδούμε την Ρόδη Κράτσα, τον Μανώλη Μαυρομάτη, τον Γιώργο Παπαστάμκο, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Δημήτρη Δημητριάδη, Γιώργου Κουμουτσάκου και Κώστα Πουπάκη. Επικεφαλής επιθυμούν ονόματα όπως της Μαριέττας Γιαννάκου και του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

-Στο ΠΑΣΟΚ κρατούν σιγήν ιχθύος και ακούγονται απλά φήμες για την Λούκα Κατσέλη, Πέτρο Ευθυμίου, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Σταύρου Λαμπρινίδη και Μαριλένας Κοπά ήδη ευρωβουλευτών. Μάλιστα ακούστηκε με κρότο και το όνομα του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: